Marea surpriză a lui Dinamo pentru derby-ul cu FCSB: cine intră în primul 11

Dinamo a rezolvat împrumutul mijlocașului Antoni Ivanov (26 de ani), de la Universitatea Craiova, cu opțiune de prelungire la vară.

Este al 10-lea transfer al iernii pentru ”câini”, iar jucătorul este marea surpriză a roș-albilor pentru derby-ul cu FCSB, de duminică seară.

Va fi sacrificat Cosmin Matei

Bulgarul a fost extrem de dorit atât de Flavius Stoican, cât și de conducerea clubului, dorindu-se ideea ca Ivanov să facă un cuplu puternic cu Jonathan Rodriguez, care să ordoneze mijlocul terenului pentru bucureșteni.

În această situație, va fi sacrificat Cosmin Matei, decarul pe care Stoican l-a lăudat foarte mult înaintea etapei cu FC Argeș (1-2).

Joi, Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan au mai reușit o mutare importantă pentru acest mercato la Dinamo, convingându-l pe Ivanov să semneze cu Dinamo, după săptămâni întregi de negocieri.

Doar nouă meciuri la Craiova în acest sezon

Ivanov a ajuns în România în august 2018. A jucat la Gaz Metan, iar în iulie 2019 a fost cumpărat de Craiova în schimbul a 150.000 de euro. Craiova l-a împrumutat o jumătate de an la FC Voluntari, dar în vara lui 2021 a revenit în Bănie.

În actuala stagiune, Antoni Ivanov a prins nouă meciuri pentru Universitatea Craiova, fiind o singură dată titular. În prima etapă din acest an, Laurenţiu Reghecampf nu l-a inclus în lot pentru meciul cu Rapid.

Antoni Ivanov nu a confirmat la Universitatea Craiova. Transferat pentru 150.000 de euro în vara anului 2019 de la Gaz Metan Mediaş, mijlocaşul a fost împrumutat anul trecut la FC Voluntari până în vară.

Citește și

Asta chiar e ultima! MM Stoica: ”I-aș ajuta cumva să se salveze”