Marea surpriză a Ligii 1: ”Semnam cu Dinamo!”

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, dar rămâne un nume atractiv.

”Câinii” au început cu o victorie campionatul, 3-2 cu FC Voluntari, dar situația s-a schimbat radical din vara trecută.

Roș-albii sunt pe loc ce duce direct în Liga 2, în timp ce ilfovenii ocupă locul 4, de play-off, au terminat 2021 pe podium, candidați cerți la top 6 în această primăvară.

Fost căpitan al roș-albilor, Liviu Ciobotariu, 50 de ani, ultimul antrenor ce a ocupat prima poziţie cu Dinamo timp de 19 etape, în ediția 2011-2012, deplânge situația în care a ajuns clubul din Ștefan cel Mare.

”Va rămâne în inima mea tot timpul”

”Mi-este foarte greu în momentul de față să vorbesc despre Dinamo. Eu am avut momente foarte, foarte bune acolo. Și ca jucător, dar și ca antrenor. În momentul de față sunt într-o situație delicată.

Echipa ori s-a panicat, ori există lipsă de valoare în cazul jucătorilor. Lucrurile nu sunt în regulă. Eu niciodată n-am vorbit despre jucători, despre antrenori, dar în momentul de față este o lipsă de responsabilitate! Poate este vorba și de panică pentru că nu au rezultate. Chiar mi-e greu să vorbesc despre Dinamo! Și nu vă ascund faptul că Dinamo a rămas în inima mea și va rămâne tot timpul.

Sută la sută am un sentiment special față de Dinamo! De fiecare dată când joacă Dinamo mă uit la meci și o fac ca un suporter. Mă frământă lucrul ăsta și-mi dă o stare nefirească atunci când mă uit acum la Dinamo.

Acum nu mai există nimic din ce a fost acolo! Nici ca atitudine, nici ca devotament. Din păcate, ăsta este adevărul… Nu mai există spiritul lui Dinamo, și aici mă refer la jucători. Suporterii sunt în top, dar jucătorii…”, a reacționat Liviu Ciobotariu la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu Ioanițoaia”, la GSP.

”Produceam fotbal”

Fostul component al Generației de Aur a continuat și a spus că ar fi de acord să pregătească Dinamo în orice condiții!

”Dacă nu aș avea contract, aș accepta să merg la Dinamo!

Pentru mine rămâne clubul unde m-am simțit foarte bine și am avut satisfacții chiar dacă n-am câștigat trofee. Eu am fost campion de toamnă cu Dinamo și-am avut trei victorii în deplasare unde am marcat cinci goluri în fiecare joc!

La Petrolul, la Mediaș și la Piatra Neamț. După fiecare meci mă uitam la posesie pentru că era una zdrobitoare. Aveam peste 60-65 la sută, practicam un joc frumos și am produs fotbal”, a mai comentat antrenorul.

Citește și

Cristian Ghinea a pus tunurile pe ministrul Sănătății: ”Rafila, nu fi puturos, fă spitale!”. A primit și replica