--> -->

Marea ruptură! ”Noi suntem Dinamo”

Daniel Iftodi, antrenorul care a promovat-o pe CS Dinamo în Liga 3, a făcut o afirmație îndrăzneață la petrecerea în care roș-albii au sărbătorit promovarea, susținând că echipa Ministerului de Interne ar fi ”adevărata Dinamo”.

Suporterii lui Dinamo sunt față în față cu o posibilă dispută identitară de durată, exact cum s-a întâmplat și la rivala din Ghencea.

Asta pentru că o altă entitate roș-albă, echipa Clubului Sportiv Dinamo, face pași din ce în ce mai îndrăzneți.

”Toți suporterii sunt bineveniți alături de noi”

Fost campion cu gruparea din Ștefan cel Mare, Daniel Iftodi a fost exuberant după succesul de ieri.

”Noi suntem Dinamo! Toți suporterii sunt bineveniți alături de noi. E greu de spus că o fuziune poate exista între CS și FC Dinamo. Trebuia ca Dinamo să o ia de la capăt de acum șase ani”, a spus Daniel Iftodi, antrenorul echipei promovate în Liga 3.

”Atât ne permite legislația acum”

”Vrem să promovăm în Liga 2! Momentan, legislația nu ne permite mai mult de Liga 2, dar sunt șanse ca această legislație să se modifice. Îmi doresc să formăm un Dinamo curat, fără datorii, cu principii sănătoase, exact cum fac colegii de la CSA Steaua.

În acest moment, nu e posibilă o fuziune (n.r. – cu Dinamo), pentru că cei de acolo au câteva milioane de euro datorii”, a explicat Ionuț Popa, președinte CS Dinamo, la Pro X.

”Cine să vină la nimic?”

Daniel Iftodi, fost campion cu Dinamo în 2000, nu crede că echipa retrogradată în liga secundă va fi revitalizată prea curând, respingând ideea ca vreun investitor să fie tentat să cumpere clubul.

”Cine să vină la nimic? Am înțeles că jucătorii au declarat că nu au nici bucătar, cred că nu au nici ghete. Ei nu știu peste o secundă ce va fi, dar peste o lună sau un an.

Așa cum s-a întâmplat și la alte cluburi, și din țară, dar și de afară, cei de acolo ar fi trebuit să o ia de la zero încă de acum șase ani”, a declarat Iftodi, potrivit Antena Sport.

Singurii care se bucură

CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, a promovat în Liga 3. Dinamoviștii au trecut la baraj de Venus Independența, reprezentanta județului Călărași, 3-2 în retur, 1-0 la returul din Ștefan cel Mare.

Există și un Dinamo care sărbătorește. Echipe susținută de Ministerul de Interne și antrenată de Daniel Iftodi a obținut sâmbătă promovarea în Liga 3, chiar pe arena din Ștefan cel Mare.

Unicul gol al victoriei cu Venus Independența a fost marcat de Alexandru Burlacu, în minutul 10. La petrecere a fost prezent și team managerul Dănuț Lupu.

Citește și

Dana Nălbaru a revenit în muzică: piesa e religioasă. ”M-aș bucura”