Marea lovitură încercată de Dinamo. Cine va conduce echipa cu FC Botoșani

Dinamo s-a despărțit de Dario Bonetti după nici două luni, opt etape, astăzi, italianul luându-și la revedere de la suporteri printr-o scrisoare pe Facebook!

Sorin Colceag a fost numit antrenor interimar, a condus deja ședința de pregătire de astăzi, urmează să se ocupe de munca la echipă pentru a pregăti etapa de duminică, împotriva Botoșaniului. Mai mult, șefii clubului au precizat: “Indiferent de cine ar veni antrenor zilele următoare, Colceag va conduce formația duminică, are și licență PRO, îi cunoaște și pe jucători. În plus, nimeni nu s-a arătat dispus să preia echipa imediat, să-și asume și meciul de duminică”.

Dinamo a vrut să dea o adevărată lovitură de imagine, doar că nu s-a mai putut realiza. Adrian Mutu a fost dorit ca A1 în Ștefan cel Mare, a scris GSP.ro, în condițiile în care luni era aproape de a-și rezilia contractul cu FCU Craiova.

Totuși, Mutu a primit vot de încredere din partea oltenilor, astfel că, momentan, Dinamo nu poate demara negocieri cu Adrian. Fostul selecționer al naționalei de tineret era pe placul conducerii roș-albilor, însă, momentan, Mutu nu poate sosi ca antrenor la Dinamo, după ce a mai fost fotbalist și director general în Ștefan cel Mare.

Citește și

Ludovic Orban a deconspirat o idee: ”Dacian Cioloș a vrut să preia PNL”