Wave Resort

Marcel Vela contrazice zvonurile: pe cine a votat între Ludovic Orban și Florin Cîțu

Ludovic Orban și Florin Cîțu, ultimii doi premieri ai României, și-au depus candidatura pentru funcția de premier a României. Fiecare dintre cei doi încearcă să atragă cât mai multe voturi importante în teritoriu.

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Marcel Vela ar fi trecut în tabăra lui Florin Cîțu, fostul șef al Internelor din cabinetul Orban a ținut să lămurească situația.

Președinte al PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, a precizat, pentru Bugetul.ro, că filiala pe care o conduce a votat susținerea candidaturii lui Ludovic Orban la șefia PNL.

”Filiala PNL Caraș-Severin a votat susținerea candidaturii lui Ludovic Orban”, a afirmat Marcel Vela. În luna martie a acestui an, Biroul Politic Judeţean al filialei PNL Caraş-Severin a adoptat decizia de susţinere la următorul Congres a candidaturii preşedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcţie.

”A reuşit să unească partidul, să câştige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România”, a afirmat liderul organizaţiei Marcel Vela, la acea vreme, conform Ziuadevest.ro.

Conform statutului, un candidat are nevoie de 10 filiale ca să-i susțină candidatura pentru a se înscrie în cursă, iar o filială poate susține atât unul, cât și mai mulți candidați care participă la competiția internă. Susținerea candidaturii unui dintre participanți nu înseamnă obligatoriu votarea sa.

Citește și

Florin Roman, acuzator: ”Mulţi din zona rurală fac mulţi copii, iar alocația se duce spre altceva”