--> -->

Marcel Pavel, după ce WRS s-a calificat în finala Eurovision 2022: ”Planeta a luat-o razna”

Cântărețul Marcel Pavel a vorbit despre calificarea României în finala Eurovision 2022 și a spus ce părere are despre prestația lui WRS, din semifinală.

”Un bărbat cu atitudine feminină”

Marcel Pavel desființează show-ul pus în scenă de WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Deși artistul a reușit performanța de a se califica în finală, în opinia lui Marcel Pavel, WRS n-a adoptat o atitudine potrivită acestui show.

”Am văzut un bărbat cu atitudine feminină pe scenă”, spune Marcel Pavel, după prestația lui WRS din semifinala Eurovision.

Marcel Pavel spune că n-a urmărit semifinala în care a concurat WRS, dar a văzut câteva secvențe cu reprezentantul României la concursul internațional Eurovision 2022 și susține că a rămas profund dezamăgit. Artistul a trecut și el prin experiența acestei competiții în anul 2002 la Talin, capitala Estoniei, alături de buna lui prietenă, Monica Anghel, și au dus România în primii 10, în finală.

Acum, interpretul spune că valorile acestui concurs s-au dus, iar în privința lui WRS a făcut un comentariu acid. Marcel Pavel l-a taxat pe Andrei Ionuț Nicolae pentru imaginea pe care a avut-o pe scena de la Torino, din Italia. El a urmărit prima semifinală și susține că preferații săi au fost cei din Letonia și Moldova.

“Eu aș fi făcut altă alegere din start”

”S-au dus valorile esențiale ale acestui concurs. Planeta a luat-o razna. Nu am apucat să mă uit la semifinală, cea în care a concurat și România, pentru că nu am avut efectiv timp. Dar din prima semifinală mi-au plăcut Letonia și Moldova, și nu neapărat pentru că sunt subiectiv.

Mi-au plăcut dinamica lor și interpretarea. La reprezentanții Moldovei mă refer. Mi-au plăcut foarte mult. În ceea ce îl privește pe reprezentantul nostru, eu aș fi făcut altă alegere din start. În opinia mea aș fi ales un concurent cu vocea și pianul de la Selecția Națională”, a declarat Marcel Pavel, pentru Fanatik

”La interpretarea vocală… mă abțin”

Marcel Pavel l-a criticat pe reprezentantul României, pe WRS, după prestația lui din semifinală, dar cu toate acestea, artistul îi ține pumnii în finala de sâmbătă, 14 mai 2022, care se desfășoară în Italia, la Torino

”Am apucat să văd totuși, azi, câteva secvențe de aseară… Am văzut un bărbat cu atitudine feminină pe scenă, și mă opresc aici. La interpretarea vocală… mă abțin! De valoarea culturală și creativă a acestui concurs nu mai spun nimic. Dar, cu toate acestea, ce pot să mai spun, să-i ținem pumnii României!”, a declarat Marcel Pavel.

România va intra în prima parte a finalei de sâmbătă, urmând ca producătorii show-ului să stabilească ordinea de intrare în concurs.

Ca şi cele două semifinale, finala competiției Eurovision 2022 va fi transmisă în direct la TVR 1 și TVR Internaţional, sâmbătă, 14 mai 2022, începând cu ora 22.00.

Citește și

Ghicești? Băutura preferată a Simonei Halep