--> -->

Marcel Pavel critică femeile care exagerează cu operațiile estetice: ”Parcă au bot de rață. Unele foarte frumoase s-au mutilat”

Marcel Pavel critica femeile care exagereaza cu operatiile estetice Toate fetele seamana intre ele parca au bot de rata Unele foarte frumoase sau mutilat

Și el vrea să-și modifice fața

Marcel Pavel a vorbit despre un subiect destul de controversat în prezent: operațiile estetice. Cântărețul în vârstă de 63 de ani nu are o părere bună despre femeile care apelează în mod constant la acest tip de intervenții, mai ales atunci când exagerează cu mărirea buzelor. Dincolo de asta, el și-ar dori pe viitor să-și facă o modificare la nivelul feței.

Interpretul consideră că multe femei frumoase sunt acum mutilate din cauză că au exagerat cu mersul la medicul estetician, dar și că multe au ajuns să semene între ele.

”Airbag-uri”

De altfel, Marcel Pavel critică doamnele și domnișoarele care își măresc buzele într-atât de mult, încât ”parcă au bot de rață, sunt airbag-uri”.

”Toate fetele au buzele făcute așa mari, seamănă toate între ele parcă au bot de rață. Nu știu dacă e necesar. Unele femei, pe care le consideram foarte frumoase, s-au mutilat pentru că au umblat la treaba asta.

Când umbli la ce ți-a dat Dumnezeu e o problemă și când începi să te joci de-a Dumnezeu, tu ai o problemă! Te pedepsește! Toate au botul extraordinar, parcă sunt airbag-uri.”, a mărturisit solistul într-o emisiunea a site-ului unica.ro

Totodată, solistul nu privește cu ochi buni femeile care se laudă prin modificările pe care și le-au făcut . Mai mult, i se pare acest gest ”foarte urât și vulgar. Sunt demodat!”

Ce operație estetică vrea să-și facă Marcel Pavel

Chiar dacă a afirmat cele menționate, Marcel Pavel nu se dă în lături, pe viitor, să-și facă o blefaroplastie, o intervenție prin care se corectează pleoapele.

”Probabil am să apelez la un doctor estetician, poate că la pleoape puțin, poate acolo, că sunt lăsate puțin. În rest, nu!

Nici n-aș vrea și nici n-are sens, ce sunt cocotă masculină? Nu sunt! Nu vreau! Orice s-ar întâmpla se vede când umbli față”, a mai adăugat cântărețul.

Citește și

Să moară de foame: Ciprian Ciucu interzice hrănirea maidanezilor pe domeniul public al Sectorului 6