Marcel Ciolacu sau de ce PSD nu trimite oameni în Valea Jiului: ”Nu alimentăm bombe sociale!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că nu este de acord ca social-democrații să meargă la minerii din Valea Jiului fără soluții.

”Nu acesta este rostul PSD. Cand noi vom decide să ne deplasăm în Valea Jiului, vom merge cu soluții, cu lucruri discutate și cu Comisia Europeană. Când stai pe o bombă socială, nu e cazul să o alimentezi, mai ales când ești un partid de talia PSD. Nu poți specula un necaz al oamenilor”, a comentat Ciolacu la Antena 3.

Liderul social-democraților a declarat că ”părerea mea este că nu e o soluție ca minerii să vină la București”. ”Minerii au tot dreptul să ceară salariile. Este o ură viscerală la adresa lor. Există posibilitatea de reconversii profesionale pentru acea zonă, dar nimeni nu vrea să aplice acele programe. Întrebați-l pe domnul Cîțu de ce nu s-a continuat planul convenit în Guvernul Tudose!

Părerea mea e că nu-i interesează pe cei din PNL acea zonă, nu este o zonă electorală pentru el. Să nu vrei să miști 20 de milioane de lei și să-i ții pe oamenii ăia în subteran…”, a mai zis Ciolacu.

Citește și

Viorica Dăncilă, fără milă: ”Conducerea PSD e foarte slabă!”. Comparație cu Liviu Dragnea