--> -->

Marcel Ciolacu o desființează pe Clotilde Armand după o plimbare prin Sectorul 1: ”Patria șobolanilor”

Marcel Ciolacu o desființează pe Clotilde Armand, după o plimbare a liderului PSD prin Sectorul 1.

Ciolacu a decis să vadă cu ochii săi situația ”din teren” în Sectorul 1, astfel că a plecat într-o plimbare pe străzile sectorului condus de primarul Clotilde Armand.

Ironii și acuze

Așa cum a menționat și pe Facebook, Ciolacu a observat munți de gunoaie și multă mizerie, reproșându-i primarului Clotilde Armand lipsa de implicare și proasta gestionare a situației. ”8 pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei și-n mijlocul străzii, chiar lângă #SalaPalatului, mi-au amintit că doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin București. De ce nu? – mi-am zis.

Trebuie să fie multe de văzut în #Sectorul1, odată cel mai frumos sector al Bucureștiului”, și-a început Ciolacu discursul.

Ironic, Ciolacu a transmis că a preferat să se plimbe ziua prin Sectorul 1, pentru că noaptea acesta devine ”patria șobolanilor”.

”Am ales totuși să mă plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria șobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, știind că toți cei care au urmat-o regretă acum enorm încrederea acordată doamnei.

Am pornit așadar în plimbare într-o tăcere asurzitoare – niciun zgomot de șantier, nicio schelă pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o școală sau grădiniță, la oricare dintre investițiile cele promise în urmă cu doi ani.

Nimic din cele cu care vă lăudați pe Facebook, nu există în realitate, doamnă Armand! Cu toate acestea, de unde atâtea deșeuri din construcții pe #DrumulStegarului, doamnă? Știu, veți spune că am ales o zona de periferie, plină de tone de gunoi, doar ca să vă ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva să ne plimbam dacă Promenada VERDE, promisă în campanie, e doar o vorbă goală și restul gunoi?”, s-a întrebat, retoric, Ciolacu.

”Sectorul Verde plin de mult praf, un sector al gunoaielor”

Liderul PSD insistă asupra faptului că Sectorul 1 e plin de gunoaie, indiferent de zonă sau stradă.

Marcel Ciolacu a subliniat faptul că o consideră incompatibilă pe Clotilde Armand cu funcția pe care o ocupă și, mai mult, o consideră ”compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul și cu risipa”.

”Să ne plimbăm pe străzi, prin cartiere, doamnă Armand? E la fel! Sacii de gunoi stau de zile întregi pe #StradaPajurei 7A, pe #Nadeș e mai rău decât pe Stegarului. În capăt, pe #StradaMânăstireaDealul, gunoi. După colt, pe #BucureștiiNoi 202, iar gunoi. În față la SNSPA, pe #Bld.Expozitiei 30, alți saci de gunoi. Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci și coșuri de gunoi rupte sau lipsă și, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor!

Las mai jos fotografiile făcute în plimbare. Nu pentru dumneavoastră, cei care locuiți în Sectorul 1 și care vă izbiți zi de zi de munții de gunoaie. Ci pentru doamna Armand care, neobișnuită să meargă pe stradă, poate va vedea strada aici, pe Facebook.

P.S. Nu vă mulțumesc pentru invitație, doamnă Armand! Deși incompatibilă cu funcția publică pe care o dețineți, plimbarea făcută mi-a arătat un lucru clar: că sunteți perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul și cu risipa. Probabil îi urâți extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât să-i pedepsiți atât de rău!”, a concluzionat liderul PSD.

Citește și

Carmen Iohannis, ținută inedită la vizita președintelui în Emirate