--> -->

Marcel Ciolacu: ”Fără astea PSD nu intră la guvernare!”. Dacian Cioloș, vehement: ”Nu votăm”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat măsurile pe care PSD vrea să le implementeze în cadrul noului program de guvernare și fără care nu se pune problema unei alianțe cu PNL.

”Am spus, privatizarea Trezorerie este exclusă, la fel și vânzarea Hidroelectrica. Trebuie găsite soluții pentru mărirea nivelului de trai, creșterea pensiilor și mărirea alocațiilor”, a declarat Ciolacu la conferință.

Mai multe mistere

Numărul ministerelor ar putea crește până la 20, a fost una din temele discutate marți de liderii PNL, PSD și UDMR, anunță liderul liberalilor, Florin Cîțu.

”Nu am discutat despre ministere sau despre funcția de premier. Este o discuție despre extinderea numărului de ministere. Maxim 20”, spune Florin Cîțu după discuțiile cu liderii PSD și UDMR pentru formarea unei alianțe guvernamentale.

Cioloș: ”Îi va costa scump pe români”

Președintele USR, Dacian Cioloș, a anunțat că formațiunea sa va face opoziție și va urmări fiecare derapaj va apărea la guvernare cu noua alianță care se prefigurează între PNL-PSD-UDMR, într-o conferință de presă susținută marți în Parlament.

”USR nu va vota niciodată un guvern capturat de pesedism pentru că asta îi va costa scump pe români. Am văzut în ultimele decenii ce a însemnat asta pentru România. Nu ne vom lăsa amăgiți sub nicio formă de ceea ce înseamnă și a însemnat pesedism”, a declarat Dacian Cioloș.

Citește și

Ultima achiziție din politica românească: Oana Zăvoranu. Ce funcție are diva din showbizz