--> -->

Marcel Ciolacu, dur cu Ludovic Orban: ”De atunci trebuia s-o facă!”

Se înmulțesc vocile politicienilor care solicită demisia lui Ludovic Orban, considerând că fotografia de la ”petrecerea” de ziua lui din cabinetul premierului îl invinuiește. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut o serie de declarații tranșante la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

Șeful Camerei Deputaților a fost dur. „Dacă am fi trăit într-o societate normală, cum era sloganul lui Klaus Iohannis, ”O Românie normală”, în această seară am fi vorbit de un viitor premier”, a spus preşedintele PSD. ”Da, ar fi trebuit să demisioneze de îndată. Nu ai voie în biroul premierului să fumezi, să consumi alcool, e un lucru elementar. Orban nu mai are nicio credibilitate pentru români. Cetățenii au stat două luni în case, au fost trei zile de vid legislativ, de atunci ar fi trebuit să-și dea demisia. Acum, această fotografie e maxima!”, a mai spus Ciolacu.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat tot în această seară că nu se pune problema ca președintele Klaus Iohannis să accepte un premier PSD în acest mandat. Ciolacu a mai spus că partidul pe care-l reprezintă nu are de gând să depună moțiune de cenzură cât timp va mai fi starea de alertă.

Citește și

Cosmin Moți ia o decizie majoră pentru viața lui! ”Câinii” au șanse mici să-l mai revadă în alb-roșu