Marcel Ciolacu despre el însuși: ”Trăiesc din salariu, nu sunt zgârcit, ci calculat”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost invitatul ultimei ediții a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, iar politicianul de 53 de ani a ținut să-și schițeze portretul, pe lângă temele abordate.

”Eu trăiesc din salariu, și eu, și familia mea. Am un copil modest. Soția mea e un om modest, nu avem cheltuieli extravagante. Nu sunt un om sărac. Nu sunt zgârcit, ci calculat, nu am bani ascunși, altfel s-ar fi găsit până acum. Merg în vacanțe, da. Am fost controlat de ANI și pe avere, întotdeauna se găsește câte un binevoitor… Nu am casă în București, stau cu chirie.

Am un teren pe care e casa din Buzău. Nu sunt materialist. Nu am mașină, ce să fac cu ea, să o țin în garaj?! Are soția de la firmă, când mergem la Buzău, o folosim pe aia. Repet, nu sunt zgârcit, sunt calculat”, a comentat liderul PSD.

”Cea mai mare investiție a mea în ultimul timp a fost legată de un lucru delicat, cu dinții, pentru intervenții stomatologice. După ce mi-au ieșit banii din sacou, partea bună a fost că prietenii mi-au făcut cadou diverse portofele. N-am cash decât 200-300 de lei, maximum, în rest, achit cu cardul. Ar fi bine ca oamenii să meargă din timp la stomatolog, nu ca mine la bătrânețe”, a mai declarat politicianul.

”Fiul meu e tipul socialist, nu e zgârcit, e calculat. Eu am vrut să-i iau o pereche de adidași de pe net cu 200 de euro, el și iubita și-au ales o pereche de adidași de 98 de euro, au zis că sunt la fel”, a mai spus Ciolacu.

Citește și

Confesiunea lui Leon Dănăilă: ”Am plecat de acasă la cerșit, așa mi-am salvat familia”