Marcel Ciolacu are un fan-surpriză, Andrei Caramitru! ”Player big”

Andrei Caramitru a revenit în atenția publicului printr-o postare pe pagina sa personală de Facebook, într-un stil care îi este caracteristic.

Cu toate acestea, ceea ce a surprins pe mulți este faptul că și-a exprimat aprecierea față de premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Fost consilier al lui Dan Barna la USR, de multe ori cu opinii extrem de virulente la adresa liderilor PSD, Caramitru l-a lăudat pe Ciolacu pentru curajul de a impune băncilor taxe și pentru modul în care l-a pus la punct pe cancelarul austriac, considerînd că l-a umilit public.

Ce l-a impresionat pe Caramitru

„Știu ca vai-vai au crescut taxele pe IT-iști si pe freelanceri si pe micro aueleu. Si mie mi-au crescut taxele of-of. Credeți ca îmi convine … insa nu o sa mor de foame si nici ITiștii nu au probleme reale, hai sa fim puțin serioși.

Unde însă e chestia foarte tare :

– a dublat peste noapte taxele pe bănci. Boom pe Raiffeisen si Erste!

– a crescut taxa de solidaritate pe energie. Booom major pe OMV!

– a taiat o groaza de poziții de directori la stat si sleahta de soferi / consilieri / asistente. nu e încă suficient dar au fost loviti foarte, foarte mulți. E haos printre sefii bugetari sa știți, sunt mai disperați decât IT-iștii… mai trebuie mulți pași, dar măcar naibii e un început.

Maxima: poziția împotriva Austriei!

Bai si asta după ce a dat in cancelar de la Austria de l-a umilit public – ăla tace de 2 saptamani nu mai zice nimic, aoleu e stres mare in Viena.

Pentru asta ai nevoie de cojones. Eu apreciez când ai asa ceva – tocmai asta lipsea de la Băse încoace. Știu o sa urlati si o sa ma înjurați, ca vai au cum se poate. Însă nu am ce face trebuie sa recunosc că MC e player big time. I am impressed (n.red sunt impresionat, în engleză). Îi face pe toti. Ceilalți sunt vai de capul lor in comparație inclusiv grof.

(Ps : la cât am criticat eu PSD si la câte gaze mi-am luat pe 10 August numai pesedist nu puteți sa ziceți ca sunt)”, a scris Andrei Caramitru.

Citește și

Rareș Bogdan dezvăluie cine e ”păpușarul” Austriei în scandalul Schengen: ”Acesta e adevărul, el nu ne vrea!”