--> -->

Marcel Ciolacu anunță război cu ”regii jocurilor de noroc”: ”Și-n pandemie, păcănelele erau deschise, bisericile și spitalele închise”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că va merge mai departe cu reglementarea jocurilor de noroc și că nu are „nicio problemă” cu amenințările din partea „industriei păcănelelor”.

”Joi vom da ordonanță de urgență”

„Voi merge înainte și în privința reglementării jocurilor de noroc, nu am nicio problemă cu amenințările din industria păcănelelor și joi vom da ordonanță de urgență prin care toți operatorii să fie obligați să aibă sediul fiscal în România”, a spus azi premierul.

Acesta a anunțat că legea aflată în Parlamentul României prin care „scoatem toate păcănelele în afara localităților” va intra într-un regim de adoptare rapidă.

Ciolacu atacă guvernanții din timpul pandemiei

El spune că reprezentanți ai acestei industrii vor să preseze politicieni pentru a lua decizii în favoarea lor.

„Sunt convins că autoritățile statului vor face lumină cu privire la modul în care acești intermediari vor să preseze politicieni pentru a lua decizii în favoarea acestei industrii, cum s-a întâmplat în trecut, regăsindu-se câteodată chiar consilieri ai primului ministru.

Așa cum au făcut și în pandemie, atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschide pe tot teritoriul României în timp ce bisericile și spitalele erau închise”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citește și

Clotilde Armand, după ce a fost sancționată de Poliție: ”Am scăpat a la moustache!”