--> -->

Marcel Ciolacu a izbucnit la Crevedia, când a fost întrebat de primarul PSD din Caracal: „Am vreo obligație?”

Premierul Marcel Ciolacu a evitat să se pronunţe în privinţa primarului PSD din Caracal, al cărui fiu deţine staţia GPL din Crevedia unde sâmbătă seară s-au produs exploziile devastatoare.

Premierul evită

Politicianul a explicat că nu este în atribuţiile sale de serviciu să ia legătura cu tatăl cuiva. Și sâmbătă seara, Ciolacu evitase să răspundă la aceeași întrebare.

Premierul Marcel Ciolacu spune că nu a discutat deloc cu primarul din Caracal, tatăl bărbatului care deținea stația GPL din Crevedia care a explodat. Aici, nu se mai alimentau mașini și butelii din 2020, cel puțin nu la nivel oficial, însă activitatea companiei, care fusese suspendată legal, încă continua.

Marcel Ciolacu, reacție impulsivă: „Nu intră în atribuțiile mele de serviciu”

„Urmează ca după evaluări și noi să lăum măsuri din fondul de rezervă al premierului. E o prioritate încă de ieri seară (n.red sâmbătă) să salvăm vieți. Au fost transferate patru persoane.

În primul rând, eu sunt fiul cuiva, fiecare suntem copiii cuiva, e un lucru normal. Ce e cel mai important și asta vă garantez și eu, și ministrul de Interne, și ministrul Justiției se vor respecta rigorile legii.

Am înțeles, e o problemă cu primarul din PSD, eu nu trebuie să iau legătura cu tatăl nimănui. Nu intră în atribuțiile mele de serviciu. Am vreo obligație? Ține în fișa postului de președinte de partid să iau legătura cu tatăl fiului care avea o stație GPL?”, a replicat Ciolacu.

Citește și

Cum a fost identificat Evgheni Prigojin. Și Dmitri Utkin