--> -->

Marcel Bîrsan a mers la Poliție pentru a depune plângere împotriva dinamoviștilor

Marcel Bârsan a fost eroul negativ al partidei CFR Cluj – Dinamo (1-0), după ce i-a eliminat gratuit, asta spun și specialiștii, pe Paul Anton și pe Florin Bejan. În plus, și Alexandru Răuță a primit cartonaș galben și din cauza cumului de cartonașe va lipsi de la ultima etapă a sezonului regulat, cu Clinceni.

Conform ProSport, arbitrul bucureștean a mers de urgență la Poliție la câteva ore după partida în care a eliminat doi jucători ai formației din ”Groapă”.

Și nu din cauza criticilor acide ale lui Gigi Mulțescu (detalii aici). Conform sursei citate, Bârsan s-ar fi temut pentru viața sa, iar după partida din Gruia a mers de urgență la sediul Secției 11 de Poliție. Bârsan a mers la Poliție pentru a depune o plângere în urma unor amenințări primite din partea suporterilor grupării din ”Ștefan cel Mare”. Arbitrul a acuzat că a primit mai multe mesaje de amenințare pe telefon.

Și a transmis că a primit mesaje cum că suporterii lui Dinamo ar intenționa să se deplaseze la domiciliul lui Marcel Bîrsan din București, Sector 3, pentru a-l trage la răspundere pe arbitrul care a luat decizii împotriva grupării antrenate de Gigi Mulțescu. Totodată, polițiștii s-au mobilizat după plângerea făcută de către Marcel Bîrsan și au luat decizia să urmărească cu atenție ceea ce se întâmplă în zona în care locuiește acesta, iar fanii care se vor prezenta acolo vor fi legitimați și conduși la Secția 11 de Poliție.

Citește și

Sinceritate debordantă a lui Marius Manole: “N-aveam bani nici de cremwurști, iar Victor Rebengiuc a făcut asta”