Marca și AS îl fac praf pe Cortacero: ”Au explicat marea minciună de la un club istoric”

În loc să discute pe larg despre bijuteriile de goluri ale lui Borja Valle sau Juan Camara, de eventuale performanțe ale lui Dinamo București sau despre dragostea pe care suporterii le-o oferă necondiționat jucătorilor, ”câinii” trebuie să suporte să apară în Marca și în AS cu materiale negative din cauza managementului lui Pablo Cortacero.

“Doi jucători spanioli au plecat de la Dinamo București după ce n-au primit niciun ban. Isma Lopez și Borja Valle și-au rupt contractele din cauza restanțelor financiare.

Din luna august, clubul istoric Dinamo București este condus de un grup de investitori din Spania. Fanii care au donat bani pentru a salva clubul sunt în război cu fondul de investiții condus de Pablo Cortacero. În conducerea iberică se află și directorul sportiv Rufo Collado. Conducătorii sunt acuzați că nu și-au onorat promisiunile și nu au adus bani în club. Isma Lopez a confirmat aceste lucruri într-un clip video postat în mediul online.

Isma Lopez și Borja Valle au putut să-și rupă contractele după ce au invocat un paragraf din regulamentul FIFA”, au scris cei de la AS. Marca a publicat scrisoarea de rămas bun a lui Cosmin Contra: “Antrenorul Cosmin Contra a explicat marea minciună de la Dinamo București: probleme, minciuni, primisiuni…

Fost jucător și în prezent antrenor, Cosmin Contra a lansat o scrisoare cu privire la situația de la fosta sa echipă, Dinamo. În scrisoarea sa, Contra și-a prezentat versiunea față de situația creată de investitorii spanioli de la Dinamo. În final, Contra le-a mulțumit suporterilor pentru susținerea arătată, asta pentru că ei sunt singurii care au ținut clubul în viață în ultima vreme”, a notat Marca.

Citește și

La ce măsuri să ne așteptăm de Sărbători. Arafat: ”Nu intri și atingi tot”

No Comments Yet

Comments are closed