--> -->

Maia Morgenstern e șocată de situația din Israel: ”E acasă”

Maia Morgenstern se teme pentru rudele ei din Israel. Vedeta a vorbit la telefon cu unchiul ei și a rămas șocată.

Actrița, cu origini evreiește, are rude în Israel și a vorbit cu ele în contextul războiului iscat acolo. Vedeta a mărturisit că a rămas cutremurată de povestea unchiului său.

Ce telefon a primit

„Astăzi de dimineață m-a sunat Puiu, Puiu Rappaport. Fratele meu, unchiul meu, prietenul meu, familia mea. Mereu vesel, optimist, puternic, binedispus, tonic. Mereu pus pe glume, mereu o vorbă de duh, mereu o binecuvântare sau o amintire prețioasă de împărtășit.

În vacanță. Israel e acasă! Astăzi, Puiu m-a sunat plângând. Apel video: plângea tare Puiu. Are peste 80 de ani, are copii, are nepoți…”, a povestit Maia Morgenstern pe Facebook.

Ce a rugat-o unchiul vedetei, aflat în Israel

Tot pe rețelele de socializare, Maia Morgenstern a mai spus și că unchiul său nici nu putea să vorbească din cauza emoțiilor sale. Acesta a preferat să îi scrie un mesaj în care să îi povestească ce simte.

Unchiul actriței a vrut să o roage să publice un mesaj de încurajare a păcii și de susținere pentru Israel.

„Nu pot, mi-a spus, nu pot să vorbesc. Mai bine scriu. Niciodată nu l-am văzut plângând. Poate doar când a murit MAMA. Sau TITI- Isac Rappaport, fratele său. M-a rugat să scriu un mesaj.

De susținere. Suntem alături de voi! Vă susținem! Vă avem în gândurile și în inimile noastre! Suntem o familie! Alături de Israel”, a transmis Maia Morgenstern pe Facebook.

Citește și

CTP despre războiul Israel – Hamas: ”Adunătură de Ferentari și Rahove în deșert”