--> -->

Mai vin doi la Dinamo: un fost căpitan și un mijlocaș de la FCSB

Ionel Augustin (66 de ani), rămas la Dinamo pentru a pregăti echipa înaintea noului sezon, a anunţat că doi noi jucători urmează să sosească în Ştefan cel Mare. Este vorba despre un fotbalist de la FCSB şi un fost ”câine”.

Deşi urmează să debuteze în al doilea eşalon în scurt timp, Liga 2 începând pe 6 august, situaţia de la club nu este mai puţin haotică decât în urmă cu o lună.

Anunțul lui ”Oneață”, de luni la Săftica

Ionel Augustin, antrenorul lui Dinamo în prezent, alături de Iulian Mihăescu, a dezvăluit că clubul este în discuţii avansate cu Ovidiu Horşia (21 de ani) şi Andrei Marc (29 de ani).
Dinamo, două lovituri pe piaţa transferurilor

Horşia este un jucător deţinut de FCSB, considerat o speranţă în alte vremuri, care urma să petreacă acest sezon împrumutat la fosta Unirea Constanţa, dar ar fi ales acum să facă pasul la Dinamo.

Marc este un fotbalist care a mai trecut prin Ştefan cel Mare în perioada februarie 2015 – august 2016, dar şi pe la FCSB, pentru doar o lună, în 2019.

Acesta a fost căpitanul Concordiei Chiajna în ultima stagiune, dar ar urma să semneze cu Dinamo, alături de Horşia, spune Augustin.

”Nu pot să zic că nu sunt mulţumit chiar dacă am pierdut. Puteam să câştigăm, am avut o bară, dar din păcate nu putem să ieşim din pasa asta proastă.

Mai aşteptăm jucători şi de luni o să mai vină doi fotbalişti la Săftica. Mai sunt câteva lucruri de discutat, dar sperăm să semneze.

Este vorba despre un fundaş central, Andrei Marc, care a mai fost la Dinamo, şi un mijlocaş, care poate juca pe mai mule posturi, Ovidiu Horşia”, a declarat Ionel Augustin pentru Fanatik.

Care e situația din teren

Din informațiile doarromania.ro, Marc și Horșia sunt dispuși să vină la antrenamente, apoi să negocieze noi angajamente cu Dinamo, însă amândoi jucătorii au amânat un răspuns ferm pentru ziua de luni.

Marc este liber de contract după ce s-a despărțit de Chiajna, în timp ce Horșia a jucat azi și a dat un assist în amicalul dintre FCSB 2 A Clinceni și Dinamo, scor 3-1. Horșia încă mai are angajament cu FCSB, astfel că cele două cluburi trebuie să ajungă, mai întâi, la un acord.

Citește și

MM Stoica nu e impresionat de Rareș Ilie, își laudă jucătorul: ”50 de milioane”