Mai sunt dinamoviști care cred în Cosmin Contra: ”Uite de asta mai e nevoie, de forță”

Dinamo se află iar într-o postură nedorită de ”câinii roșii”, pe locul 14, cu doar 5 puncte, acumulând 4 eșecuri la rând. Iar vineri este meci cu Astra, un adversar tare, care a bifat an de an play-off-ul, chiar dacă acum ocupă ultimul loc în clasament. Au fost foarte multe voci printre fanii roș-albilor ce-au cerut demiterea lui Cosmin Contra după doar 7 meciuri ca antrenor al echipei.

”Guriță” a avut un discurs dur după eșecul de la Sepsi (0-2), a spus că-i este rușine că echipa poartă emblema ”câinilor”. Fosta glorie a lui Dinamo, Florin Răducioiu, a criticat în multe rânduri conducerea clubului, în special în mandatul lui Ionuț Negoiță, acum îi acordă credit lui Contra. ”Am spus că este antrenorul potrivit la momentul potrivit. Din păcate, nu sunt rezultate, jocul este oarecum bun, dar pierdem foarte multe puncte şi ne îndepărtăm din ce în ce mai mult de obiectivul pe care îl au acela de a se califica în play-off. E nevoie de un pic de răbdare. În plus, sunt foarte mulţi jucători străini.

Este importantă şi partea tehnică, dar mai ai nevoie şi de mai multă forţă pe plan fizic. Trebuie să fie şi mai bine pregătiţi. Dinamo are nevoie de câteva victorii, de o înlănţuire de victorii, care să poată să le dea încredere în propriile posibilităţi. Nu mă interesează cum joacă, doar să înceapă să câştige”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

“Eu sunt pentru a rămâne la cârma echipei. Este un antrenor cu mare experienţă şi eu îl stimez foarte mult. Nu e uşor să contruieşti aşa de repede o echipă în contextul actual la Dinamo sunt foarte mulţi jucători. Are încă nevoie de timp.

Am numai cuvinte de laudă pentru faptul că antrenorul spune primul că îi este ruşine şi că situaţia nu este bună. Şi el se simte unul dintre principalii vinovaţi. Asta îi face o onoare. După aia, presiunea este din ce în ce mai mare şi riscul este ca lucrurile să se înrăutăţească foarte mult şi inevitabil poate fi dat afara, pentru că asta este soarta antrenorilor”, a mai spus ”Minunea Blondă”.

Citește și

Pleșoianu dinamitează PSD: ”E blat cu Iohannis!”

No Comments Yet

Comments are closed