Mai scapă Dinamo de un rival? Luni, zi mare

După ce Clinceni și Gaz Metan s-au autoexclus din calculele luptei pentru evitarea retrogradării și i-au simplificat astfel misiunea lui Dinamo, acum roș-albii ar putea evita la baraj una dintre echipele bune din Liga 2, Hermannstadt. Sibienii au probleme cu banii!

Mai continuă Dani Coman?

Tot mai aproape de barajul de menținere/promovare în Liga 1, după înfrângerea cu FCU Craiova (1-2), dinamoviștii sunt atenți și la ce se întâmplă în play-off-ul Ligii 2.

După ce au scăpat de retrogradarea directă după necazurile celor de la Gaz Metan și Academica Clinceni, ”câinii roșii” ar putea să profite şi de problemele financiare de la Hermannstadt, una dintre posibilele adversare din Liga 2.

Sibienii, în insolvență, se confruntă cu grave probleme financiare, jucătorii sunt neplătiți, iar președintele Dani Coman va avea luni o întâlnire decisivă cu patronii clubului, după care va decide dacă mai continua sau nu.

”Pot să stau și-n cap”

”Mi-aș dori să-mi duc proiectul la bun sfârșit, să promovăm, dar asta nu mai depinde de Dani Coman.

Poate să vină oricine, dacă nu le dai salariile jucătorilor o lună, două, trei, pot să stau eu și-n cap, că tot nu vom promova. Oamenii din fotbal nu înțeleg un lucru, că dacă nu le dai banii jucătorilor o perioadă, iar cu o zi înaintea meciului le promiți luna de pe cer, jucătorii vor, dar nu mai pot.

Neantrenându-se sută la sută, gândindu-se zi de zi la bani, că n-au să-și plătească chiria, ratele, nu au cum fie pregătiți sută la sută la joc”, a declarat Dani Coman pentru GSP. Din cauza problemelor financiare, fostul portar a plecat de la echipă, după partida cu Chiajna, din 31 martie.

Citește și

Paula Selling, senzație la 43 de ani. Meniul