Mai rezistați? Un alt fotbalist străin în atenția ”câinilor”

Dinamo negociază pentru mai mulți fotbaliști, în special pentru cei cu profil ofensiv, însă, momentan, nu a mai primit niciun răspuns pozitiv.

Velkovski poate juca vineri

Până acum a sosit doar internaționalul nord-macedonenean Darko Velkovski, deja în cantonamentul din Antalya, alături de restul lotului.

Fundașul central încă nu este pus la punct cu condiția fizică, dat fiind că a jucat ultimul său meci tocmai în luna mai, astfel că nu a fost nici măcar rezervă la primul meci amical din 2024, 1-1 cu turcii de la Genclerbirligi.

El ar putea să apară, însă, pe teren în cea de-a doua partidă de pregătire, cu Charleroi, echipă din prima ligă a Belgiei, care se va disputa vineri.

Fotbalist libian de a jucat în MLS

Sursele ProSport susțin că Ismael Tajouri-Shradi (29 de ani), care până la finalul anului trecut a evoluat în SUA, pentru Minnesota, este pe lista lui Andrei Nicolescu pentru un transfer la Dinamo în această iarnă. Până acum, nimeni din conducere nu a confirmat că respectivul este în vizorul clubului.

Situația fotbalistului de bandă dreapta este destul de simplă în acest moment, deoarece nu mai este nevoie de negocieri și cu reprezentanții echipei pe care o părăsește. El a fost declarat, în mod oficial, liber de contract, astfel că poate semna cu oricine dorește în acest moment.

Cine este Ismael Tajouri-Shradi

Shradi, fotbalist de 29 de ani, evoluează preponderent în banda dreaptă, însă poate fi folosit fără probleme și pe latura opusă a terenului, unde a dat randament și în trecut.

Fotbalistul a reușit să joace de 6 ori în tricoul echipei sale naționale, primul lui meci internațional consemnându-se pe 8 septembrie 2018.

La nivel de club, jucătorul în vârstă de 29 de ani a jucat pentru echipe ca Austria Viena, SCR Altach (ambele din Austria), Charlotte, New York City FC, Los Angeles FC, New England, Minnesota (toate din Statele Unite ale Americii) sau Omonia Nicosia (Cipru).

Ismael Tajouri-Shradi a câștigat Cupa MLS în tricoul lui New York City FC, în 2021, și mai are în palmares Cupa Ciprului, cucerită în vara lui 2023.

Fotbalistul a jucat 96 de meciuri în Bundesliga Austriei și tot 96 de meciuri în campionatul Statelor Unite ale Americii.

Citește și

Culisele unor negocieri uriașe: Klaus Iohannis, președintele Consiliului European – Nicolae Ciucă, președinte interimar al României