--> -->

Mai întâi, bănuit! Acum, aproape de Indonezia

Dinamo a ajuns în Liga 2, în al 74-lea an al existenței sale, ”câinii” plătind și pentru faptul că n-au avut încredere în toți jucătorii lor în această dublă vitală pentru existența clubului.

Într-un material apărut pe GSP.RO, sunt detalii care arată cât de dezbinați au fost dinamoviștii.

Dezbinare maximă

”Apăruseră informații că Rodriguez, Morar și Figueiredo ar fi semnat cu U Cluj. Dacă a fost o diversiune, oricum, am înghițit gălușca! Rodriguez ne-a transmis ferm că el nu a semnat cu adversarii, a spus clar că nici prietenul său, Figueiredo, nu a făcut-o, iar în privința lui Morar am vorbit cu tatăl său, dinamovist convins.

Călin Morar este un vechi dinamovist, primar al comunei Crișeni din Sălaj, omul s-a jurat pe toți sfinții că fiul său are oferte, dar nu de la U Cluj, de la alte echipe, dar băiatul nu a dat curs niciuneia”.

Înaintea barajului, Răzvan Zăvăleanu și Radu Constantea, președintele clujenilor, au vorbit și-au stabilit: „Nu ne dedăm la porcării, jucăm corect”. Ulterior, chestionați de dinamoviști, cei de la U s-au jurat că „nu au contactat niciun fotbalist de la Dinamo”, au mai relatat cei din Ștefan cel Mare.

Morar a înscris unicul gol al lui Dinamo la baraj, Rodriguez a fost accidentat și a jucat doar la retur, Figueiredo a fost răcit înaintea turului și rezervă la București.

Dorit la locul 5 din Indonezia

Atacantul a sosit la Dinamo în luna februarie a acestui an, după plecarea de la Gaz Metan Mediaș. Morar a devenit rapid un jucător important în tricoul „alb-roșilor”, pentru care a bifat 14 meciuri, a marcat cinci goluri și a oferit o pasă decisivă.

Aflat la final de contract cu Dinamo, Morar poate ajunge în Indonezia, acolo unde este dorit de formația Persebaya Surabaya, notează publicația Super Skor.

Despre atacantul român se scrie că a intrat în vizorul ocupantei locului 5 din campionatul Indoneziei, iar sursa citată mai sus a ținut să remarce calitățile lui Vlad Morar, văzut ca un fotbalist polivalent și care poate face față cu brio pe toate pozițiile din atac.

Citește și

Chivu, campion cu Inter Milano Primavera!