Mai întâi ”BAC”-ul! Ce vise are Bianca Andreescu și mesaj pentru Simona Halep

Bianca Andreescu este de două săptămâni în pauză după o lună martie fantastică. A câștigat Indian Wells, a încasat 1,5 milioane de dolari din premii de la începutul lui 2019 și este pe locul 23 WTA, nu e chiar puțin pentru puștoaica de 18 ani!

În recuperare după o accidentare ce a contribuit la eliminarea ei la Open-ul de la Miami, canadianca s-a întors acasă pentru a se pregăti de un examen similar cu Bacalaureatul de la noi. Sportiva cu origini românești nu vrea să se dedice exclusiv sportului și să lase școala deoparte.

”Acum este un moment bun pentru mine să fiu acasă. Nu am mai fost de ceva vreme, pentru că am jucat mult tenis. Voi rămâne pozitivă pe tot parcursul procesului de recuperare. Chiar vreau să termin liceul, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla după ce voi termina cariera în tenis. Sau ce se poate întâmpla în timpul ei. Poate că voi vrea să fac nişte cursuri online”, a declarat Bianca Andreescu pentru sportsnet.ca.

Tânăra care are origini oltenești a explicat și ce vise are, în privința carierei: ”Aș vrea să joc o finală de Grand Slam cu Serena Williams sau cu Simona Halep. Îmi place foarte mult Simona. O admir, stau cu ochii pe ea. Este o jucătoare cu adevărat bună și sper să ajung ca ea sau poate chiar mai bună”.

Citește și:

FOTO Simona Halep, ce prezență! Invitație specială și pentru colegele din echipa României