Mai încearcă Dinamo un ”tun”? Un argentinian lăudat de Pep Guardiola pe listă

Dinamo a impresionat în mercato, 14 fotbaliști aduși sub comanda lui Cosmin Contra, ”câinii” de-abia așteaptă să-i vadă la lucru. Chiar dacă s-a încheiat termenul de limită al campaniei de transferuri, se mai pot aduce fotbaliști liberi de contract, care erau în această stare, când a expirat ”fereastra”, pe 5 octombrie.

Conform jurnaliștilor iberici, Dinamo este în continuare interesată de argentinianul Pablo de Blasis, o extremă de 32 de ani, care este liber de contract după ce a terminat angajamentul cu Eibar. Și formația din liga secundă iberică, Alcorcon, este interesată de sud-american, situația lui se va decide în zilele ce urmează. Și-așa este o concurență acerbă la Dinamo de la mijloc în sus, ”Guriță” având posibilități multiple.

Argentinianul cotat la 1.4 milioane de euro îşi caută echipă. De Blasis a mai evoluat la Gimnasia, la Asteras Tripolis și la Mainz. La germani, De Blasis a jucat ca 9 fals într-un meci pentru Mainz. S-a întâmplat într-un duel cu Bayern Munchen care era antrenată atunci de Guardiola. Pep l-a remarcat şi a mărturisit în conferinţa de presă că De Blasis este un fotbalist de mare calitate. Pe teren, s-a contrat cu De Blasis care a provocat eliminarea lui Xabi Alonso.

Citește și

Al doilea transfer important la PSD: Adrian Streinu-Cercel! Unde va candida + ce vrea Alexandru Rafila

No Comments Yet

Comments are closed