Magic Summer Waves, parcul acvatic din București care-ți face vara magică în siguranță

Bucureștenii au în acest moment puține opțiuni în ceea ce privește petrecerea timpului liber de calitate. Restaurantele sunt închise, concertele mari nu se mai țin, iar anul acesta petrecem o vară ciudată, dar care poate fi transformată într-una magică. Ăsta este îndemnul celor de la Magic Summer Waves, un parc acvatic de lângă Parcul Moghioroș din Drumul Taberei, unde nu vei regreta dacă vei veni să te răcorești și să te distrezi pe cinste.

De la mic la mare, Aquapark-ul îți satisface toate nevoile pentru a-ți petrece frumos zilele în București. Deschis de luni până duminică de la 9:00 la 20:00, cu prețuri mici comparativ cu ceea ce-ți oferă, 40 de RON în timpul săptămânii și 60 de RON sâmbăta și duminica, parcul acvatic te întâmpină cu două piscine mari pentru copii, o piscină mare cu culoare de înot, cascade, dar și 20 de scaune de hidromasaj, piscina cu 5 tobogane mari, zonă de baldachine, zonă de autoservire și două beach-baruri.

La Magic Summer Waves te poți bucura de Aqua Gym și DJ, animație pentru copii, jocuri și concursuri pentru toate vârstele, în fiecare zi, dar și show-uri de magie și weekenduri tematice sâmbăta și duminica.

Weekend-uri tematice

18-19 iulie Weekend grecesc
25-26 iulie Hawai Party
1-2 august Clasic Românesc
8-9 august Weekend Grecesc
15-16 august Anii 90
22-23 august Ibiza Party
29-30 august Până vara viitoare Party

Și toate astea în siguranță.

S-a investit mai bine de 1 milion de euro în ultimul an pentru renovarea parcului acvatic cu piscine de vitroceramică, iar acum se iau măsuri speciale împotriva COVID-19. Sezlongurile sunt distanțate la 2 metri și sunt dezinfectate după fiecare client, se măsoară zilnic nivelul de clor din apă pentru ca pericolul infectării în piscină să nu existe, locația beneficiind de un sistem performant de filtrare al apei, toți angajații poartă măști și mănuși de protecție și DJ-ul anunță din oră în oră pe clienți că trebuie să se respecte măsurile anti-coronavirus.

Așa că la Magic Summer Waves te poți distra în siguranță, iar atât adulții cât și copii vor petrece zile de neuitat fără să fie nevoie să meargă până la mare. Copii până în 7 ani au accesul gratuit și  vor intra într-o atmosferă de poveste, unde pirații sunt personajele principale. În afară de weekenduri tematice #BălăcealaPiraților, în locație există personaje animate, corăbii, iar zona de autoservire a fost decorată precum Tortuga (n.r. locul de întânire al piraților din filmul Secretul de sub ape). De asemenea, toboganele din piscina mare pentru copii îi vor face pe aceștia să vrea să se întoarcă iar și iar pentru că sigur se vor distra pe cinste.

No Comments Yet

Comments are closed