Magaye, un pungaș? ”Împrumuta fără să mai restituie. Glumeau că e tras”

Magaye Gueye, 30 de ani, a fost prins dopat cu cocaină și este suspendat, urmând ca mâine să fie supus unui interogatoriu din partea celor de la ANAD, care au comandat testul de la finele derby-ului Dinamo – FCSB (1-0).

ProSport a aflat amănunte uluitoare despre atacantul lui Jerry Gane, în timp ce jucătorii lui Dinamo și-au dat foarte repede seama cu ce fel de om au de-a face în vestiar și începuseră să îl evite destul de mult în ultimul timp.

”Magaye și-a intrat repede în rol în vestiar și a început să ceară încă de când a venit la Dinamo diferite sume de bani împrumut de la colegii săi. Nimeni nu înțelegea ce tot face cu banii, dar a părut dubios de la început. El stătea la hotel, iar clubul îi plătea camera, dar Magaye mereu se plângea că nu are bani.

Toți aveau probleme cu banii în acea perioadă, dar chiar și așa băieții au zis că este bine să îl ajute. Cerea de la băieți sume de la 500 de lei până la 3.000 de lei sub formă de împrumut.

Vă repet: a fost ajutat, dar când a început să ceară sume și mai mari, nu i-a mai dat nimeni bani, deoarece el nici nu-și onora datoriile. Băieții începuseră să îl marginalizeze, deoarece trăgeau săptămâni bune de el ca să își recupereze banii. Iar, după ce au apărut în presă imaginile deja celebre cu el și cu acele femei, băieții chiar glumeau între ei că era tras.

Și uitați că până la urmă acest lucru făcea individul ăsta. Nimeni nu știe de unde naiba făcea el rost de cocaină, dar este clar acum ce făcea cu banii”, a dezvăluit sursa respectivă.

Citește și

Gabriela Firea critică: ”Da, Capitala e roșie”