Mădălina Ghenea este ”istorie” pentru Nicolo Zaniolo. O iubită celebră

A fost ca o poveste de iarnă. Idila finalului de an 2020 s-a aprins pe rețelele de socializare, dar flacăra iubirii s-a stins repede. Și asta pentru că între Nicolo Zaniolo, tânărul fotbalist de 21 de ani al lui AS Roma, și româncă Mădălina Ghenea (33 de ani) e o diferență destul de mare de vârstă.

Dacă la început acest lucru nu părea să-i incomodeze pe protagoniști, ulterior în poveste a apărut mama starului din Il Calcio. Mama lui Zaniolo, actriță și ea, s-a arătat scandalizată că fiul ei ar putea să aibă o relație serioasă cu o femeie matură și nu a ezitat să-i transmită Mădălinei că e prea bătrână pentru Nicolo.

În plus, în peisaj s-a introdus și fosta iubită a fotbalistului care a anunțat că e gravidă! Mădălina a negat ulterior că ar fi fost ceva între ei.

Și a negat inclusiv schimbul siropos de mesaje pe Instagram, unde a precizat că nu a fost cu ea cea care a scris, ci managerul care-i administrează contul.

Între timp, lucrurile s-au calmat, de fapt, s-au uitat. Junele Zaniolo s-a îndrăgostit din nou. De data aceasta, iubita este de vârsta lui, 23 de ani, și e tot o vedetă. Chiara Nasti este o influenceriță pe val, are aproape 2 milioane de urmăritori pe care i-a atras în special cu poze în ipostaze sexy.

Ei bine, unul dintre cei mai mari fani ai Chiarei este chiar celebrul Neymar, care ar fi încercat fără succes să îi intre în grații italiencei! Tânăra vedetă își declară public dragostea pentru Zaniolo.

Și odată cu pozele de cuplu urcate pe conturile celor doi amorezi, din lista de followers a lui Zaniolo a dispărut și Mădălina Ghenea, la fel și mesajele cu inimioare sau comment-urile publice pe care cei doi și le lăsaseră, la un moment dat.

Citește și

Yazalde a dat răspunsul final ”câinilor”!