--> -->

Mădălin Ionescu, chestionat dacă a avut aventuri cu alte femei de când și-a cunoscut soția: ”Stai așa!”

Mădălin Ionescu a primit o întrebare surprinzătoare pe rețelele de socializare, chiar de la unul dintre urmăritorii săi. Acesta a vrut să afle câte aventuri cu alte femei a avut prezentatorul TV, de când și-a cunoscut soția, pe Cristina Șișcanu.

12 ani

”Internaut: Câte aventuri ai avut până acum, de când ești cu Cristina?

Mădălin Ionescu: Stai așa (n.red. numără pe degete)…Niciuna! Pe bune!”, a fost răspunsul dat de soțul Cristinei Șișcanu, pe rețelele de socializare, potrivit Wowbiz.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu de 12 ani, iar de 11 ani sunt soț și soție.

”Mă supăr când vine cu prostioare”

Cristina Șișcanu a povestit recent, într-un interviu pentru ciao.ro, de la ce pornesc certurile între ea și Mădălin Ionescu.

”Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important.

Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele… El cumpără să pună în sertar, ca să fie.

Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine. Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru sursa amintită.

Citește și

Sorin Cîmpeanu vrea introducerea uniformelor în școli: ”Dacă elevii sunt mândri de școală”