Măcar atât! Dinamo a rezolvat o problemă sensibilă

Chipul „Unicului Căpitan” Cătălin Hîldan a reapărut pe banderola căpitanului lui Dinamo București la duelul cu Farul (0-2), după ce suporterii au reacționat negativ după meciul cu FCU Craiova.

S-au ținut de cuvânt

Fanii au sesizat detaliul și s-a creat rumoare săptămâna trecută. Suporterii au făcut acuzații și la adresa fundașului sud-american, și la adresa conducerii.

„Nu a fost un afront la adresa imaginii lui Cătălin Hîldan, care rămâne o icoană pentru toți dinamoviștii. Adevărul este unul, pur și simplu, cea cu chipul Unicului Căpitan nu încăpea pe brațul lui Lucas, astfel că a purtat una obișnuită.

S-a rezolvat, va fi în regulă la meciul cu Farul”, au transmis conducătorii clubului înaintea partidei cu campioana României.

Gest elegant al lui Lucas: i-a pasat banderola lui Patriche

La partida cu Farul, tot Lucas a început partida în postura de lider din teren, iar pe brațul său a purtat o banderolă albă cu chipul stilizat al lui Cătălin Hîldan, pe fond roșu.

După accidentarea lui Homawoo, togolezul a părăsit terenul, iar Ovidiu Burcă l-a introdus pe Răzvan Patriche. Cel ce fusese trimis în tribună la partida cu FCU Craiova. Patriche a intrat și Lucas i-a pasat elegant banderola de căpitan fundașului de 37 de ani.

Citește și

PNL ar trebui să iasă de la guvernare? Theodor Stolojan: ”Ar fi ceva greu de explicat populaţiei!”