Lupu îi ceartă pe toți: ”Nici suporterii nu sunt uniți. Nu vedeți ce liniștit e Negoiță?”. Mesaj lui Anton

Situația la Dinamo este dramatică, deși Pablo Cortacero a promis, din nou, finanțarea clubului. Doar că până acum nimic din ceea ce a declarat nu s-a adeverit.

Unul dintre fotbaliștii de glorie ai roș-albilor, Dănuț Lupu, este de părere că vina la Dinamo este mai mare. Ionel Gane a transmis că echipa încă poate face un sezon reușit dacă va fi liniște financiară (detalii aici).

”Mie mi-au dat de înțeles că până la urma urmei nici suporterii nu sunt așa uniți. În mod normal, trebuia să se strângă toți să se ducă. Și ”Jerry” trebuia să anunțe jucătorii și să se ducă toți la Cortacero.

Nu vedeți ce liniștit e Negoiță? Dacă vă aduceți aminte, el a spus că nu va da echipa asta unor oameni potenți care să nu își bată joc de Dinamo. Și chiar asta a făcut. Cum vinzi ceva? Dacă el a vândut și nu îl interesează, nu spune nimic, nu vi se pare dubios? Totuși ai de încasat trei milioane și tu nu spui nimic, stai liniștit ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Mai ales că în contract are stipulat că spaniolii nu pot vinde fără acordul lui. Păi, înseamnă că e tot bunul lui.

După câte am văzut, nici nu există cineva în vestiarul ăla ca să ia puțin cuvântul. Păi, și Paul Anton, nu ați văzut, a zis că e problema lui dacă cere banii sau nu. El s-a referit strict la el. Nu e un lider”, a spus Dănuț Lupu, la ProSport Live.

Citește și

Manifestul ÎPS Teodosie: ”Să nu mai permitem niciodată ca Bisericile să fie încuiate”. Mesaj național