--> -->

Lupescu îi ia tare pe suporteri: ”S-a văzut unde s-a ajuns”

Ionuț Lupescu a făcut o retrospectivă a cauzelor care au dus la prăbușirea ”câinilor roșii”, aflați acum în subsolul clasamentului din Liga 2.

Chiar dacă în trecut a cotizat pentru proiectul socios ”Doar Dinamo București”, Ionuț Lupescu e dezamăgit de modul în care PCH și DDB au manageriat frâiele clubului în ultimii doi ani.

Acuză PCH

”Kaiserul” pune retrogradarea în liga secundă pe spatele implicării suporterilor și propune o fuziune cu CS Dinamo, clubul Ministerului din Liga 3.

”S-au făcut unele greșeli anul trecut, s-a băgat PCH-ul în administrație și s-a văzut unde s-a ajuns. Problema e că nu s-a învățat nimic și se continuă la fel și în Liga 2.

De aceea sunt foarte sceptic. Cu opt milioane de euro datorii în Liga 2, nu poți spune că lucrurile sunt roz. Sunt sceptic, chiar dacă domnul Zăvăleanu încearcă să facă tot ce e posibil. Dar e vorba de competența celor din conducere”, a explicat fostul căpitan al roș-albilor.

Propune fuziune cu CS Dinamo

”Mă doare, fiindcă acolo am copilărit, dar nu știu care va fi viitorul. Eu sper să nu cădem în aceeași capcană care a fost la Steaua și FCSB. Ar fi bine să se unească alături de Clubul Sportiv, pentru că acolo va fi un stadion nou, care va aparține de M.A.I, respectiv Clubul Sportiv.

Eu zic că ar fi normal să facă parte din aceeași societate.”, a afirmat „Kaiserul”, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”.

La noi sunt probleme… sunt unii acționari de 20 de ani acolo și n-au făcut nimic. De asta a ajuns această societate în halul în care a ajuns, a mai fost și problema cu spaniolii și acționarul majoritar care au escrocat acest club. Problemele sunt complicate”, a mai spus el.

Citește și

Ce se va întâmpla cu serialul ”Las Fierbinți” difuzat la Pro TV