--> -->

Lupescu i-a dat răspunsul lui Dinamo: ”Întrebați-i pe ei!”

Dinamo a avut schimbări majore în acționariat, Dorin Serdean a cedat vineri pachetul majoritar de acțiuni.

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au devenit noii conducători ai grupării. Suporterii au mare încredere în noii șefi, rămâne de văzut dacă vor coopta foști dinamoviști în staff-ul administrativ.

A fost adus în discuție numele lui Ionuț Lupescu, fost căpitan al ”câinilor”, ca un posibil oficial în cadrul clubului Dinamo.

Răspuns scurt și la obiect

Ionuț Lupescu a oferit prima reacție despre o posibilă revenire la Dinamo.

Ionuț Lupescu susține că nu a fost contactat de nimeni din partea lui Dinamo. În plus, acesta spune că nu îl interesează mutările de la vârful formației roș-albe.

”Nu știu, nu am nici o părere, nu mă interesează! Nu, nu, nu! N-am fost contactat și nici nu mă interesează! Nu știu, nu cunosc, nu am nimic de comentat despre Dinamo! Întrebați-i pe Elias și Badea”, a declarat Ionuț Lupescu pentru AS.ro.

”Dacă vine Lupescu, vin și eu”

”Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuţ Lupescu. Ar fi cea mai, cea mai… Dacă Ionuţ s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă, unul – eu – aş fi care ar ajuta Dinamo.

Ar fi foarte mulţi dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulţi în jurul lui Ionuţ să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră pe Ştefan cel Mare (n.r. referire la reconstrucţia stadionului Dinamo)”, a spus Cristi Borcea, pentru orangesport.ro.

Citește și

Ce face Adrian Cristea după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Denisa Nechifor: ”La mine de-abia a fost”