Lui Gigi Becali îi este teamă de Dinamo!

Nu doar Dinamo suferă! La alt nivel, chiar dacă vorbim de play-off, și FCSB este într-o stare care-l dezgustă pe patronul clubului. Ceea ce, probabil, îi irită și mai mult pe suporterii ”câinilor”, având în vedere faptul că echipa lui Adrian Mihalcea a pierdut în prima manșă a semifinalelor Cupei României cu scorul de 3-0. Dar s-au mai văzut remontade de efect, iar Gigi Becali se numără printre cei ce au luat în calcul acest lucru!

După remiza de pe teren propriu cu FC Botoșani (1-1), ieșită total din cărțile pentru titlu, fără victorie în Liga 1 în etapele post-pandemie, formația lui Bogdan Vintilă a fost criticată de propriul șef. ”Dezamăgit. Mă uit și la jucătorii cu salarii mari. Au ajuns echipă de pluton, au ajuns să nu bată Botoșaniul, cad pe jos, sunt neantrenați, nici nu pot să-mi dau seama ce e.

Și Dinamo ne poate da 3 goluri așa, la halul în care jucăm. Nu e problemă de Craiova. Nu cred că o să ne bată Sepsi în finala Cupei. Dacă joci așa, da, e posibil. Cupă europeană prinzi, dar mă dezgăstuă, mă dezamăgește. Nu avem atitudine, nu avem bărbăția aia de care tot vorbesc. Tu știi că ești în pericol de cupe europene și să joci în halul acesta în repriza asta a doua? Măcar așa știu că ne-am luat adio de la titlu.

Rămâne Cupa. Dacă jucăm așa nu poți vinde nici jucători, pe Man, pe Coman. Ce să facă Coman? A dat un gol, dar nici Man nu mi-a plăcut deloc”, a declarat Becali, la finalul jocului. Returul Cupei României va fi miercuri.

Citește și

Orban are vești despre Starea de Alertă: “Vedem până pe 15 iulie”

No Comments Yet

Comments are closed