Ludovic Orban spune că e sărac lipit: ”În contul personal nu prea am găsit nimic”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, este în linie dreaptă pentru lupta finală pentru a-și păstra funcția de conducere în cadrul partidului, fiind în concurență directă cu Florin Cîțu.

Fostul premier a afirmat, vineri seară, că i-a plăcut întotdeauna să facă o campanie electorală „la firul ierbii”. „Şi acuma, ca preşedinte de partid, dacă nu m-am dus să lipesc afişul la 12 noaptea, să simt mirosul de aracet şi mai ales să simt cum echipa porneşte bătălia pentru câştigarea unor noi alegeri nu mă simt bine”, a susţinut el, a anunțat News.ro.

„Mi-am făcut un bilanţ, nu trebuie să vă spun dumneavoastră că în contul personal nu prea am găsit nimic, şi în contul de bani, şi în viaţa familială, şi în ceea ce priveşte alte lucruri care ţin de plăceri, de obiceiuri, sacrificiul meu pentru partid a fost total”, a precizat el.

El a relatat că de 30 de ani este implicat în viaţa politică.

„Chiar dacă unii zic că nu mai am benzină, eu vă spun că am o energie care, poate, unii de 30 de ani, de 40 de ani nu o au. Şi am ceva în plus, din cauza experienţei şi a faptului că am căutat permanent să învăţ, a faptului că am trecut prin, practic, toate etapele, de la consilier local, viceprimar, secretar general de instituţie, minister, nu zic în partid…

Să nu credeţi că eu am aterizat brusc în conducerea naţională a unui partid fără să fi trecut prin munca de jos. Întotdeauna mi-a făcut plăcere să fac campanie electorală la firul ierbii.

Şi acuma, ca preşedinte de partid, dacă nu m-am dus să lipesc afişul la 12 noaptea, să simt mirosul de aracet şi mai ales să simt cum echipa porneşte bătălia pentru câştigarea unor noi alegeri nu mă simt bine, nu simt că e campanie”, a susţinut Ludovic Orban.

Citește și

Cum pot evita românii carantina la întoarcerea din Bulgaria