Ludovic Orban s-a făcut rău: ”Unele ar trebui închise!”. Ce acuză și pe cine arată cu degetul

România a înregistrat, oficial, 592 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. La ATI, în acest moment, sunt internați 236 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 824.343 de teste. Premierul Ludovic Orban a cerut controale intense și a spus că vor fi intensificate în restaurante, supermarket-uri și piețe.

Mai mult, oficialul a făcut acuzații grave. A pus tunurile pe anumite locații. ”Terasele, este foarte clar, mai ales terasele de fițe, terase unde nu se respectă regulile și unde nici măcar personalul angajat nu respectă regulile, iar multora dintre patroni nici măcar nu le trece prin cap să facă cel mai mic demers pentru a asigura regulile”, a spus premierul la videoconferința cu prefecții desfășurată la MAI.

hotel iceberg balcic-->

”Sunt unele cluburi care, sincer, ar trebui închise. Și aici va trebui să ne gândim foarte serios dacă luăm și noi măsuri care au fost luate în alte țări, ca după ora 22 sau 23 să se închidă astfel de activități. Va trebui să facem o analiză și dacă nu avem capacitatea să-i readucem la respectarea normelor putem să luăm astfel de decizii”, a mai zis Ludovic Orban.

hotel pam beach olimp-->

”Avem informații clare că sunt restaurante în spații închise care fructificând reglementarea conform căreia se permite organizarea de evenimente private în spații închise cu până la 20 de persoane, de fapt au deschis și servesc clienții în interior”, a mai declarat premierul.

Citește și

FOTO Ce-a ajuns: ex-dinamovist își caută echipă internet! ”Citește jocul foarte bine”


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed