Ludovic Orban, ironic cu Rareș Bogdan: ”Producători de gogomănii cu tupeu, mergeți la PSD!”

Liderul Forţa Dreptei Ludovic Orban, fost preşedinte PNL, a răspuns invitaţiei de coagulare a dreptei lansată de prim-vicepreşedintele liberal Rareş Bogdan.

Reacție dură: ”Nu există limită pentru nesimțirea epigonilor”

El a declarat că a fost şocat să vadă cum ”unul dintre cei mai gălăgioşi producători de gogomănii din conducerea PNL” are tupeul să facă apel la cei din Forţa Dreptei şi din alte formaţiuni ale opoziţiei reale, de dreapta, să se bulucească cu toţi la porţile sediului PNL pentru a se înscrie ”în troaca vasalului nedemn al ciumei roşii”.

”Am crezut că liderii PNL au ajuns la o culme a nesimţirii pe care nu mai au cum să o depăşească. M-am înşelat. Nu există limită pentru nesimţirea epigonilor care au confiscat PNL.

Am fost şocat să văd cum ieri unul dintre cei mai gălăgioşi producători de gogomănii din conducerea PNL are tupeul să facă apel la noi, cei din Forţa Dreptei şi din alte formaţiuni ale opoziţiei reale, de dreapta, să ne bulucim cu toţi la porţile sediului PNL ca să ne înscriem în troaca vasalului nedemn al ciumei roşii”, a scris Orban pe Facebook.

Le recomandă să se înscrie în PSD

El le-a recomandat foştilor săi colegi de partid să se înscrie în PSD, considerând că acolo este locul lor.

”Am un răspuns simplu pentru ei: înscrieţi-vă voi în PSD, pentru că acolo este locul vostru. Nu mai aveţi cum să îi mai reprezentaţi pe oamenii pe care i-aţi trădat prin readucerea la putere a PSD şi prin susţinerea tuturor măsurilor antiliberale şi antidemocratice iniţiate de PSD.

În construcţia unei alternative morale, serioase la guvernarea PSD nu are loc un partid care este complicele PSD”, a mai zis fostul lider liberal.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a anunţat luni că fuziunea liberalilor cu ALDE este în linie dreaptă şi i-a invitat pe „toţi cei care simt liberal” să se alăture proiectului liberal, în perioada următoare, indiferent că sunt de la Forţa Dreptei, USR, REPER sau PMP.

Citește și

Zelenski admite că România a ajutat Ucraina, dar vrea mai mult: ”Puteți să ne oferiți mai multe?”