Ludovic Orban către părinții de la protest: ”Parcă nu vă iubiți copiii!”

Un protest de amploare a avut loc astăzi în Capitală, iar premierul Ludovic Orban a avut o replică tăioasă vizavi de cei 400-500 de participanți la acel meeting. Oamenii s-au strâns în Piața Universității pentru a protesta vizavi de restricțiile impuse de autorități.

Participanții au sosit cu steaguri tricolore, cu diverse bannere și cu sloganuri de genul ”școli, nu lagăre!”. Orban susține pe mai departe că măsurile impuse în școli sunt pentru a proteja copiii. La adunare au fost oameni de toate vârstele, fiind zăriți printre manifestanți regizorul Cristi Puiu și actrița Carmen Tănase. Au fost și mulți părinți cu copii, toți protestând, în special, pentru obligativitatea măștii în timpul orelor de curs.

”Despre ce vorbim? Majoritatea zdrobitoare a părinţilor susţin obligativitatea portului măştii. Noi am luat această măsură şi o susţinem. Îmi pare rău că există unii care parcă nu îşi iubesc copiii. Portul măştii şi celelalte măsuri pe care le-am luat la şcoală, măsuri de protecţie sanitară, au rostul de a păzi copiii de virus. Sigur că nu putem controla ce se întâmplă în afara şcolii, nu putem controla ce se întâmplă în familii.

Dacă există părinţi care vin cu astfel de idei … Ştiu, am văzut că a fost şi în Bucureşti un protest cu o sută şi ceva de persoane. Din păcate, unii părinţi au venit şi cu copiii şi nu purtau mască. Îmi pare rău că există astfel de tendinţe. Este necesară această măsură şi este o măsură care are rostul de a apăra sănătatea copiilor”, a afirmat Ludovoc Orban, aflat în campanie electorală la Botoșani.

Citește

Cozmin Gușă, devastator: ”Se coace o mizerie”. Acuze pentru Orban și Nicușor Dan

No Comments Yet

Comments are closed