Lucescu, MAGISTRAL în Grecia! Ce a reușit în această seară

Răzvan Lucescu continuă marșul triumfal spre titlu în Grecia. În această seară, tocmai a învins la scor principala contracandidată la titlu. La Salonic, PAOK a umilit, scor 3-1, pe Olimpiacos, iar diferența a ajuns acum la 9 puncte între liderul clasamentului și locul secund.

Antrenorul care face 50 de ani peste o săptămână era optimist înaintea partidei, știa el de ce. Practic, formația din nordul Greciei nu a dat nicio șansă rivalei de la Atena. În minutul 3, Vieirinha a deschis scorul cu un șut superb de la marginea careului. Apoi, într-o atmosferă incendiară, Biseswar a făcut 2-0 și s-a intrat cu acest avantaj la pauză.

Spre finalul partidei, în minutul 83, Akpom a dus scorul la 3-0, pentru ca Podence (88) să înscrie golul de onoare al lui Oly. PAOK Salonic n-a mai cucerit titlul în Grecia de 33 de ani şi are în palmares două trofee de campioană, în 1976 şi în 1985.

După 20 de etape, din totalul celor 30, PAOK are 18 victorii și două remize, având 9 puncte de Olympiacos și 14 față de AEK Atena, deși a pornit cu două puncte penalizare!

Citește și:

Simona Halep, reacție după ce a învins-o pe Pliskova