Lucescu, din nou în grupele Ligii. Prima reacție după calificare

Mircea Lucescu speră să le schimbe fanilor lui Dinamo Kiev părerea despre el. Contestat de la venirea la rivala lui Șahtior Donețk, Lucescu senior și-a dus echipa în grupele Ligii Campionilor, după 2-1 și 3-0 cu Gent, în play-off-ul competiției.

„Această linie de fundaşi a făcut faţă meciurilor. Cred că singurul factor care a influenţat comportamentul a fost relaxarea din repriza a doua, de care au profitat adversarii noştri. E o performanţă extraordinară şi vreau să le mulţumesc băieţilor mei pentru această calificare. Nu aveam opt jucători la antrenamente. Avem timp până când vor fi meciurile din grupe, vedem ce mai putem face până atunci”, a declarat Lucescu după meci.

Pentru Dinamo Kiev au marcat aseară Buialski, în minutul 9, cu călcâiul, De Pena (36) și Rodrigues (49), ambii din penalty. Dinamo Kiev a jucat ultima dată în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2016/2017. Atunci a făcut parte dintr-o grupă cu Napoli, Beșiktaș Istanbul și Benfica Lisabona. Cele 5 puncte obținute după o victorie și 2 egaluri nu au fost suficiente pentru trecera în următoarea fază a competiției.

Citește și

Firea, la prezidențiale în 2024? ”Eu asta i-am spus și lui Victor Ponta”