--> -->

Lucescu da, Rednic ba! Reacția ”Puriului”

Mircea Lucescu va răspunde prezent nu doar la inaugurarea noului stadion din Giulești, sâmbătă seară, dar va sta și pe banca tehnică a echipei de old boys. În schimb, Mircea Rednic a declinat oferta!

Și unul, și celălalt și-au legat destinele în Liga 1 atât de Rapid, cât și de Dinamo, ieșind campion cu ambele formații, atât ca jucători, cât și ca antrenori.

Mircea Rednic a câștigat cu Rapid titlul de campion atât ca jucător (1999, antrenor Mircea Lucescu), cât și ca antrenor (2003, cu vicepreședintele Răzvan Lucescu).

”Rapid e o parte din mine, dar sunt și voi fi mereu dinamovist”

”Am fost invitat la inaugurarea noului stadion al Rapidului, m-a sunat Lucian Ionescu, dar plec mâine în Belgia, nu am cum să fiu prezent sâmbătă în Giulești, îmi pare tare rău”, a reacționat Mircea Rednic pentru Fanatik.

”Sunt o parte din Rapid, ultimul campion… Campion și ca jucător, și ca antrenor, Cupa, Supercupa… Și Rapid e o parte din mine, chiar dacă am fost, sunt și voi fi mereu dinamovist. Am trăit ani frumoși și în Giulești”, a mai declarat Rednic.

La începutul lunii aprilie, Mircea Rednic va fi supus unei intervenții chirurgicale de protezare a șoldului.

Probleme medicale mari

Problema care nu mai suportă amânare și pentru rezolvarea cărei Mircea Rednic trebuie să place în Belgia ține de afecțiunea de la șold, care îl chinuie de mulți ani.

”Trebuie să plec, am programare la un control medical în Belgia, o să mă operez la începutul lui aprilie, o să-mi pun o proteză la șold… Trebuie să mă hotărăsc dacă mă operez acolo, în Belgia, sau aici, în România. Avem și noi doctori buni, foarte buni…

Robert Apostolescu, chirurg de excepție, super-specializat în artroplastia de șold. Mai spun o dată ce rău îmi pare că nu pot fi în Giulești sâmbătă, dar n-am cum să amân controlul, trebuie să rezolv odată problema asta”, a mai zis Mircea Rednic.

Ce au anunțat giuleștenii

”Familia Rapid se reunește pe 26 martie. Nume grele vor fi la inaugurarea Giuleștiului, printre care Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voicu și mulți alții”, este scris în comunicatul clubului Rapid.

Citește și

Rafila vizavi de noi restricții: ”Nu exclud”