Lovitură teribilă pentru Dinamo: riscă să piardă toată toamna

Dinamo pregătește etapa de duminică, a 9-a, cu FC Botoșani, primul meci al lui Sorin Colceag, antrenorul interimar al ”câinilor”, care se va ocupa de pregătirea echipei “câteva etape”, cum a transmis Iuliu Mureșan, alături de Iulian Mihăescu și Iulian Matei.

În afara problemelor curente ale formației ce a strâns 5 eșecuri consecutive, fără gol marcat, primind în schimb 13, Steliano Filip a fost suspendat pentru două etape după cartonașul roșu de la Derby de România, golgeterul Deian Sorescu e suspendat pentru cumul de cartonașe, iar unul dintre fotbaliștii roș-albilor este accidentat pe termen lung. În plus, și golgeterul Deian Sorescu e suspendat pentru următorul meci.

Este o veste teribilă pentru dinamoviști: l-au pierdut pe Andreas Mihaiu, după ce extrema de 22 de ani a suferit o ruptură la antrenament, la mușchii gemeni, după o sesiune fizică, susțin sursele GSP. Fotbalistului i s-a aplicat o proteză care să-i țină piciorul fix și i s-a transmis să nu mai forțeze.

Jucătorul a trecut peste câteva zile foarte dificile, nici nu putea să meargă. “Riscă să stea toată toamna, o să vedem cum evoluează situația, dar e de tras cu el”, au mărturisit oficialii din Ștefan cel Mare.

Andreas Mihaiu este celălalt marcator din lotul roș-albilor, a marcat un gol în 6 meciuri în actuala ediție, în rest mai punctând Deian Sorescu, de 5 ori.

Citește și

VIDEO Momente de neuitat de la căsătoria Simonei Halep: ”Vă mulțumesc”