--> -->

Lovitură pentru Dinamo: Ghezali va mai sta departe de gazon!

Dinamo a strâns doar un punct după primele patru etape la revenirea în Liga 1, un start anevoios după o ediție de eșalon secund. ”Câinii” au remizat cu cei de la U Cluj (1-1), după ce au pierdut meciurile cu Craiova, cu FCSB și cu Sepsi.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a solicitat timp pentru omogenizare, abia din septembrie ar putea avea întreaga echipă la același nivel de pregătire, conform propriilor estimări (detalii aici).

Ghezali, abia din septembrie!

Din păcate, o veste nu foartă bună care vine să completeze situația departe de a fi liniștită, pe plan sportiv, de la clubul ”câinilor”.

Cel mai bun fotbalist al bucureștenilor în ediția de primăvară, Ghezali, este așteptat să se întoarcă în echipă peste 3 săptămâni!

Burcă a dat vestea

„În privința lui Lucas avem nevoie de 3-4 săptămâni până-l băgăm în forma sportivă. Josue a început să fie OK, mai are puțin. Poate va fi în lot etapa viitoare. În ceea ce-l privește pe Ghezali, ar putea reveni peste trei săptămâni”, a precizat Ovidiu Burcă pentru GSP.

Ghezali a ratat meciurile cu Sepsi și U Cluj, și ar mai putea absenta cu Voluntari, Botoșani și Petrolul. Dinamo se deplasează în Giulești pe 2 septembrie, pentru meciul cu Rapid, când s-a putea baza din nou pe serviciile jucătorului de origine algeriană.

Citește și

Valabilitatea poliţelor Euroins ar putea fi prelungită! Care sunt ultimele detalii din piață