--> -->

Lovitură pentru Dinamo: „Dacă era în țară, era noul patron al clubului”

Dinamo încearcă să scape de multitudinea de probleme pe care le are, pe plan sportiv, penultimul loc în clasament, pe plan financiar, în căutare de acționari și de bani ca gruparea să se ridice după ani de mediocritate.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă ocupă penultimul loc în Liga I, dar a reușit o remiză după patru eșecuri la rând. Sâmbătă, de la ora 17:00, Dinamo se deplasează la Sibiu pentru meciul cu Hermannstadt.

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a venit cu o informație extraordinară vizavi de numele cu rezonanță multiplă în România care ar fi putut fi patronul lui Dinamo. Este vorba de Sebastian Ghiță, 45 de ani, fugit din țară din 2016, urmărit în mai multe dosare. Totuși, mogulul are diverse afaceri în România.

„E unul dintre cei mai puternici oameni din România”

„E greu și pentru conducerea lui Dinamo. Avocatul acela (n.red Andrei Nicolescu) nu e băiat rău. Nicolescu a fost avocatul lui Ghiță de la RTV, a făcut avere cu el. Îl lua Ghiță dacă era vreun fraier?! Ghiță e deștept. Am stat de vorbă de vreo două ori cu el, are minte”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.

„Sebi Ghiță e unul din cei mai puternici oameni din România. Lasă doar că are RTV-ul, care, nu știu dacă știi, e a 3-a televiziune din România. Este ProTV, Antena și se bate cu Kanal D pentru locul 3. Un fenomen a făcut”, a spus Horia Ivanovici, patronul Fanatik.

Formația din Ștefan cel Mare nu reușește să își găsească un investitor pe măsura istoriei clubului. Dinamo este nevoită să se descurce cu un lot fără nume sonore și riscă să revină în liga secundă. Ovidiu Burcă este obligat să vină cu soluții pentru a redresa clubul.

„Nicolescu îl făcea să ia Dinamo”

„Dacă Ghiță era în țară îl făcea să ia Dinamo, ți-o spun în premieră acum. Și făcea din Dinamo. Îl făcea Nicolaescu să se ducă la Dinamo, îl făcea patron. Și atunci făcea din Dinamo o echipă mare.

Știu că îi place fotbalul (n.red lui Ghiță). L-a speriat pușcăria… Pe toată lumea, nu numai pe Ghiță. Pe toți i-a speriat. Ghiță e un titan și băiat deștept. E în primii 15 ai acestei țări ca și bogăție.

E unul din marii milionari ai țării. A fost un sportiv și din sportiv a reușit pe propriile lui puteri și uite unde a ajuns. Încă odată îți spun, fac pariu pe cât vrei că se ducea la Dinamo. Ori pe Dinamo, ori pe Petrolul Ploiești ar fi preluat”, a completat Dumitru Dragomir.

Citește și

Vladimir Putin dezvăluie în ce condiții va face pace în Ucraina: ”Noi suntem pregătiți”