Duel pentru Dinamo?! Solicitarea lui Nicolae Badea la LPF

Dinamo primește o lovitură de proporții! Nicolae Badea a trimis o adresă către LPF prin care somează forul condus de Gino Iorgulescu să nu mai folosească denumirile de FC Dinamo sau FC Dinamo București în dreptul echipei din Liga 1!

Pablo Cortacero ar putea avea de dus un nou război pentru echipa preluată de la Ionuț Negoiță. Nicolae Badea le-a pus gând rău spaniolilor și cere ca aceștia să se rezume la denumirea de SC Dinamo 1948 SA. Într-o adresă trimisă către LPF, Nicolae Badea avertizează Liga Profesionistă de Fotbal în ceea ce priveste eroarea din denumirea echipei.

”Cu respect vă atragem atenția că, în cazul în care în documentele/comunicările dvs. publice DINAMO mai apare ca FC DINAMO BUCUREȘTI ne vedem nevoiți a ne adresa justiției, deoarece se face confuzie între cele două entități fotbalistice.

Pe site-ul dvs. Dinamo apare ca FC Dinamo 1948, Dinamo București, s.a, numele entității fiind desigur SC DINAMO 1948 SA”, se arată în nota trimisă de clubul deținut de Nicolae Badea către LPF.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Satul-muzeu care atrage toate privirile

No Comments Yet

Comments are closed