--> -->

Lovitura finală pentru Anamaria Prodan. Reghe, din nou tată

Ceea ce plana în lumea fotbalului și showbizz-ului capătă contur printr-un detaliu ce lămurește o problemă uriașă. Cuplul Laurențiu Reghecampf – Anamaria Prodan s-a destrămat, iar noua iubită a antrenorului Universității Craiova, Corina, este însărcinată în trei luni!

Conform informației furnizate de Fanatik, Corina Bilcon, cu care Reghe are o relație oficială, îi va dărui o fetiță tehnicianului care a cunoscut succesul maxim la FCSB.

Corina din Deva

Mariajul ce părea de succes dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este deja istorie! După luni întregi în care toată lumea a comentat și a speculat pe la colțuri problemele de familie dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, despărțirea este cât se poate de evidentă.

În ciuda încercărilor disperate ale Anamariei Prodan de a-și salva căsnicia, un lucru a devenit cert: Laurențiu Reghecampf trăiește o nouă poveste de dragoste cu o fată din Deva, Corina Bilcon. Relația este cât se poate de serioasă, tehnicianul oltenilor fiind decis să meargă mai departe prin viață alături de superba brunetă cu care deja locuiește în acest moment.

De altfel, Reghe, conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, se gândește tot mai apăsat la nuntă, iar în ceea ce o privește pe fosta soție, Anamaria Prodan, a anunțat-o sec că nu mai este loc de nicio împăcare și abia așteaptă să semneze actele de divorț.

Laurențiu Reghecampf și Corina se afișează deja împreună, nu mai ascund faptul că s-ar iubi și formează un cuplu solid, iar Reghe pare să fie mai fericit ca niciodată alături de tânăra care s-a mutat în casa lui, la Craiova.

Bat clopotele de nuntă

Dacă până acum Reghe a fost tată de băieți, Luca și Laurențiu jr, de această dată el va deveni tată de fată. Conform primelor investigații, Corina ar putea avea o fetiță.

Laurențiu și Corina sunt deciși, cât de curând, să își unească destinele printr-o nuntă fastuoasă.

Lucrurile par să fie aranjate și în această direcție, Reghe și Corina dorindu-și să le fie naș chiar patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc.

Anamaria Prodan: ”Vreau să adopt un copil”

Anamaria Prodan, se pare, a aflat și ea că rivala este însărcinată! A fost lovitura finală pentru mariajul ei. Chiar dacă încearcă să pareze, ia premii, participă la evenimente, se forțează să fie activă public, Prodanca este pur și simplu devastată! Absolut omenește, după o relație lungă, de succes, ce părea să nu se termine niciodată…

De curând, parcă reacționând la șocul că Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tată (dar nu cu ea!), Prodanca anunța că dorește să fie din nou mamă. Pe canalul de YouTube ”Fiță cu Adiță”, ea declara că se gândește tot mai intens să adopte un copil! O reacție ce spune totul despre furtuna din sufletul fostului impresar…

În ciuda poziției ferme a lui Reghe, Anamaria Prodan nu a acceptat nici până în ziua de astăzi ideea divorțului, insistând disperată să-l țină pe actualul antrenor al Craiovei alături de ea cu orice preț. A urmat o campanie de diversiuni, exagerări siropoase și invenții, prin care Prodanca a încercat să demonstreze opiniei publice că mariajul cu soțul ei este lapte și miere și că tot ceea ce scria media despre despărțire era doar o campanie murdară, instrumentată din umbră de dușmani imaginari, menită să le distrugă fericirea și armonia.

”Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună!”, declara Anamaria Prodan.

Citește și

Vasile Dîncu a răbufnit la adresa lui Liviu Dragnea: ”Un mincinos”