Loredana Groza, la vârsta ei: ”Îmi era frică de moarte. Nu-mi mai este de bătrânețe”

Loredana Groza, 53 de ani, a fost invitata unui podcast special, ”Fain și simplu”, cu Mihai Morar, în preajma Crăciunului.

13.000 de euro pentru apariția în Playboy

Celebra artistă și-a dezvăluit foarte multe trăiri, a povestit câți bani a câștigat de pe urma apariției pe coperta revistei Playboy, în 2000 – 13.000 de euro, ceea ce însemna un apartament într-o zonă foarte bună a Capitalei, la acea vreme! – și care au fost motivele divorțului său de Andrei Boncea, după două decenii de mariaj.

Cântăreața a mărturisit că a încercat să facă un exercițiu în care să se gândească la faptul că a doua zi nu mai este. Loredana Groza a declarat că trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

Exercițiu de imaginație

„Îmi era frică de moarte. Nu îmi mai este frică de bătrânețe. Moartea înseamnă bătrânețe. Moartea poate să vină și când nu ești bătrân.

Trăiesc în fiecare zi ca și cum este ultima mea zi. Știu că sună dramatic, dar am făcut acest exercițiu și este cutremurător. De exemplu, să îți spui că mâine la ora X nu o să mai fiu aici. Ce faci în aceste ore? Ce faci mai întâi? Te mai gândești ce faci peste o săptămână? Care e ultimul lucru pe care îl faci?”, a replicat Loredana Groza.

Citește și

Rareș Bogdan, anunț-bombă în prima zi a anului: ”O surpriză”