Loredana Groza, declarații despre divorțul de Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună”

Loredana Groza și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorțul de Andrei Boncea, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de două decenii.

Artista a fost invitată la podcastul „Fain & Simplu”, cu Mihai Morar.

Loredana Groza, cunoscută pentru păstrarea discreției în ceea ce privește viața sa personală, a făcut mărturisiri neașteptate în cadrul podcastului, oferind detalii despre divorțul de producătorul de film Andrei Boncea.

Dezvăluiri în premieră

Despre divorțul care a avut loc cu ceva timp în urmă, cântăreața nu a oferit niciodată detalii și nu a dezvăluit motivele care au stat la baza deciziei de a pune capăt unei căsnicii care a durat două decenii.

Însă, în cadrul acestui podcast, Loredana a vorbit pentru prima dată despre viața sa personală. În anul 1998, Loredana s-a căsătorit cu Andrei Boncea, iar din iubirea lor a venit pe lume fiica lor, acum în vârstă de 25 de ani.

Deși căsnicia lor părea perfectă, semnele că existau probleme în cuplu au devenit evidente cu câțiva ani în urmă, când vedeta a renunțat la verighetă și nu a mai apărut public alături de soțul ei.

Confirmarea divorțului a venit la începutul acestui an, de la tatăl artistei, Vasile Groza. Cu toate acestea, Loredana a ales să rămână tăcută până acum. Artista a subliniat că nu va dezvălui motivele reale ale divorțului, sugerând că acesta este un aspect al vieții sale pe care nu intenționează să îl expună publicului.

”De ce să-mi consum energia?”

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar.

În ciuda reacțiilor neplăcute și a comentariilor critice, Loredana Groza a ales să-și asume responsabilitatea pentru deciziile sale de viață. Ea a afirmat cu sinceritate că nu îi pasă de ceea ce spun oamenii și că ea știe adevărul și ceea ce e mai bine pentru ea.

„Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă.

Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a mai spus îndrăgita cântăreață, în cadrul aceluiași podcast.

Citește și

Cât a fost ”darul” la nunta lui Ianis Hagi. Costurile evenimentului