--> -->

Locul unde poți sărbători ziua de naștere a copilului DEOSEBIT în București

Te-ai tot gândit unde poți sărbători ziua de naștere a copilului în plină pandemie? Mai ales că multe locuri de joacă au fost închise în această perioadă?

Vă vom prezenta soluția pentru vară. La Magic Summer Waves, în Drumul Taberei, parcul acvatic unde poți organiza o petrecere pe cinste pentru cei mici de dimineață până seara.

Aquapark-ul unit de parcul Moghioroș vine în acest an cu o ofertă de Kids Anniversary, la 1000 RON, care include 6-12 sezlonguri, set mobilier ratan, ventilator cu răcire cu apă, frigider cu băuturi incluse. De asemenea, există varianta pentru tort aniversar la 90 ron/kg și activități de animație. Intrarea adulților însă nu este inclusă în ofertă.

Copii se vor simți în al nouălea cer pentru că vor avea toată ziua piscinele cu tobogane la dispoziție.

La Magic Summer Waves te poți distra în siguranță pentru că se respectă toate regulile împotriva COVID-19, iar atât adulții cât și copii vor petrece zile de neuitat fără să fie nevoie să meargă până la mare. Copii până în 14 ani au accesul gratuit și vor intra într-o atmosferă de poveste, unde pirații sunt personajele principale. În afară de weekenduri tematice #BălăcealaPiraților, în locație există personaje animate, corăbii, iar zona de autoservire a fost decorată precum Tortuga (n.r. locul de întânire al piraților din filmul Secretul de sub ape). De asemenea, toboganele din piscina mare pentru copii îi vor face pe aceștia să vrea să se întoarcă iar și iar pentru că sigur se vor distra pe cinste.

Rezervarea in locatie se face prin sms la 0759.057.650 sau pe adresa office@magic-place.ro.

Citește și:

Magic Summer Waves, parcul acvatic din București care-ți face vara magică în siguranță