Locul din România în care există satul lui Moș Crăciun. Variantă mai ieftină ca în Laponia

Îl poți vizita pe Moș Crăciun, la el acasă și cu bani puțini. Satul din România care reproduce atmosfera din îndepărtata Laponie se află în Moldova noastră.

Odată cu venirea iernii, din ce în ce mai multe familii își doresc o vacanță în Laponia. Prețurile pentru o astfel de destinație pot fi destul de piperate. Pentru cei cu bugetul limitat, există o variantă mult mai ieftină pentru satul lui Moș Crăciun, chiar în România.

Satul lui Moș Crăciun, ideal pentru toate buzunarele

Mult a fost, puțin a mai rămas până la Crăciun. Luna decembrie este una de basm pentru cei mici, dar și pentru adulți. Aproape că nu este persoană care să nu viseze la o vacanță în Laponia, în satul lui Moș Crăciun.

Agențiile de turism au pregătit din timp astfel de pachete turistice, dar nu toată lumea și le poate permite. O vacanță în satul lui Moș Crăciun din Laponia poate costa zeci de mii de euro, în funcție de numărul de persoane și de beneficiile pentru care se optează.

Cei care nu își pot permite o astfel de vizită în Laponia nu trebuie să se întristeze. Există o variantă mult mai ieftină și mult mai aproape de casă. Și anume, satul deschis într-o zonă din România.

În Negrești, la Neamț

Adaptată pentru bugetul multora, locația se află în județul Neamț. Aici, s-a deschis satul lui Moș Crăciun care îi așteaptă pe toți cu brațele deschise. Totul a fost reprodus în cel mai mic detaliu, astfel că satul din România se apropie de cel original, din Laponia.

Locația de vis din România se află în comuna Negrești. Cei mai fericiți de inițiativa celor din Neamț sunt copiii care abia așteptau să se bucure de magia sărbătorilor într-un cadru de vis.

Cât costă să mergi acasă la Moș Crăciun

Atât cei mici, cât și cei mari pot simți atmosfera de sărbătoare încă de la intrarea în sat. Pe cei mici îi așteaptă tot felul de activități, de elfi, dar și nelipsitul personaj principal al acestei sărbători.

Turul în satul lui Moș Crăciun are un preț modic, astfel că oricine își poate permite măcar o vizită aici. Cei care vor să pășească pe tărâmul unde toate dorințele devin realitate trebuie să scoată din buzunar 60 de lei.

Pe timp de noapte, prețul biletului se majorează. Atunci, turul ajunge la 100 de lei. Pentru părinți, nimic nu este prea scump pentru fericirea de pe chipul micuților lor.

Citește și

Vlad Voiculescu a adus la DNA documente și îi acuză pe Iohannis, Gheorghiță, Baciu!